június 2013 hónap bejegyzései

Pörögjünk a parkban!

Európa legnagyobb görkorcsolya és szabadidőparkja (14.000 négyzetméteren) remek szórakozási, sportolási lehetőséget nyújt. Falmászás, görkori, gumiasztal, vagy amit akartok! 🙂

Szecesszió reloaded

Szerkesztőségünk egyik nagy kedvence Munch Sikoly c. képe. Ott is lóg a falon, a kandalló felett a szivarszobában (nem az eredeti). A szecesszió mesterének és kortársainak tavalyi kiállítása óta vártuk epedve, hogy a korszak további zsenijeinek alkotásaiban gyönyörködhessünk (persze az eredetiekben).

MYSTERY GANG

Az a fékeveszett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul. Június 28-án Péterfy Bori vendégei leszünk a Zöld Pardonban!

Ne parázz!

Ez a program tutira rabul ejt! 🙂 Juss ki csapatoddal a pincéből, különben véged! 🙂

Budapest angolul

Kellemest a hasznossal! Próbáld ki te is a budai és pesti túrákat, angol nyelvű idegenvezetéssel!

Olvasónapló

„A könyvek birtokbavételének valamennyi módja közül a saját kezű megírás tekinthető a legdicséretesebb módszernek.” (Walter Benjamin) Olvasónaplót kell írnia a gyereknek, de nem érti, hogy mit várnak el tőle.

5 év, 5 kontinens és 75 ország

Talán inkább pontok és vonalak, nem kör, semmi spirál. De fantasztikus élmény és lenyűgöző látványvilág! A Samsara a születés, az elmúlás és az újjászületés örök körforgásában szeretne ringatni

Palya Bea a Gyerekszigeten

Egyszer volt szerencsém Palya Beával piknikezni a Margitszigeten, mikor még várandós volt Lili babájával. Kiderült, hogy a férje tagja a mi kis társaságunknak is, és így ők is eljöttek a tavaszindító piknikünkre.

Vízi témapark

Mekkora téma: víííz, paaark! 🙂

A hosszú Gatsby

A film erénye, hogy nem lett egy merő videoklipfolyam, mint a rendező korábbi filmjei, a Rómeó és Júlia vagy a Moulin Rouge, bár ez a film sem szűkölködik megalomán bulijelenetekben. A szerelmi szál kicsit sem megható, értjük, hogy a fiatal semmiből jött főszereplőnek a társadalmi beilleszkedéshez már csak egyvalami hiányzik.

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok