augusztus 2014 hónap bejegyzései

52.000 kacsa úszott a Dunán

Igazi kacsaesőnek lehettek szemtanúi, akik ma délután a Margit híd közelében jártak. Az első hazai Kacsafutamon ugyanis 52.000 sárga gumikacsát öntöttek a Dunába. A Mahart VIP hajóján rengeteg hazai híresség szurkolta végig a derbit: az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai transzparensekkel készültek a futamra, ezzel buzdítva Hápi nevű kacsájukat.

SzeptEmber Feszt a Népligetben

Pörköltfőző verseny, koncertek és tuningautók szemléje is várja az érdeklődőket szeptember 5. és 7. között a SzeptEmber Feszt elnevezésű, ingyenes kulturális és gasztonómiai fesztiválon a budapesti Népligetben. FOTÓPÁLYÁZATTAL! 🙂

Ingyen ölelés?

Pár éve már hallottunk róla, ha jól tévedek, a híradóban is bemondták az uborkaszezonra való tekintettel 😀 Most megint hirdetik, ingyen ölelést lehet adni és kapni, nézzük csak meg jobban!

Quimby vs. Szimfonik Live

Már régóta ismert, hogy a Quimby szeptember 6-án játszik a Parkban. Időközben kiderült, hogy a Szimfonik Live 4 is szeptember 6-án kerül megrendezésre, immár harmadik éve a Millenárison. Egyik helyszínről átérni a másikra lehetetlen. Melyik kezembe harapjak? Feladták a leckét: dönteni kell!

A kocka elvan este

Azt mondják, ez a rendezvény MINDEN játékosnak szól: az augusztusi GameNight-on valami igazán különleges dologgal készül számotokra a Gamestar.hu a Google Groundon.

III. Lecsófröccs piknik

Lecsó, fröccs, Budapest – a legnagyobb kedvencek, mi kellene még? Csinos nőkből ugyan még sosem volt hiány errefelé. Piknik bejátszik?

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok