október 2014 hónap bejegyzései

Halálozunk a Hadikban?

Egész régen nem adtunk hírt Budáról, száz éve nem jártunk a Hadikban. Most kapóra jön halottak napján – ha szeretnénk közösen halálozni. Lackfi Jánosnál olvastuk így: “Gyertek velünk HALÁLOZNI!”

Kis esti piac

Hogy rákattantunk anno a Szimpla Háztáji Piacra! Most Budapest első esti piacára fenjük, amink van. Ismeritek?

Anamnézis a Katonában

Friss, formabontó, épp ahogy szeretjük: rajtaütésszerűen énekelnek, táncolnak, furán viselkednek – ez mind nagy YEAH. Benne vannak a sablonok, a jól ismert karakterek, de a végére teljesen szétesett…

Budapesten George Ezra

Budapestre látogat a fővárosunkról éneklő George Ezra „My house in Budapest…”- énekli egy olyan hang, amiről talán sokaknak egy fekete, idősödő blues énekes jut eszébe.

Újházi Ede színész lakásétterme

A kubai és a kínai eredeztetés szerintünk hülyeség, az Újházi-tyúkhúsleves névadója indította be a világ első lakáséttermét, ez tuti. Az Urbanista cikkét citáltuk.

Mozibusz VAN

Állítólag csináltak egy mozibuszt, amivel a bemutató előtt házhoz szállítjak Neked a Van filmet! Update: ne siess, már elfogytak a helyek.

Jelenés a Marriottban

A legmeglepőbb küllemű hegedűművész koncertje a hétvégén!

Csak a jó sör!

Londoni, dublini, hamburgi sörözők előkelő társaságába került a Budapest VII.kerületében, a Kertész utcában található Csak a jó sör! kocsma. A HVG cikkéből értesültünk, még nem is ittunk ott! Vagy túl sokat…

Magna cum laude évvégi nagykoncert

15 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből hogy mára a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen.

A legjobb hely

Szerinted melyek a legszebb és legkreatívabb hazai vendéglátóhelyek? Szeptember végén a Kiosk Budapestben kihirdették a Gastro Design verseny eredményét.

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok