február 2015 hónap bejegyzései

!zene a Parton

Az milyen, amikor az informatikus rádír cseten, hogy kéne valami “fülbevaló”? Valyon idén is augusztusig kell várni – ha lesz egyáltalán valyo PART?

“Pöppenytű” – K.O. próbanapló

Jelenleg a K.O. próbafolyamata zajlik a mi kis színházunk falai között – Tyroler Cintia cikke

Ne nézzenek madárnak!

Nem fogjátok elhinni: az a két büdös varnyú, ott fenn a fán, azok rámolják ki rendszeresen a szemeteseket. Ami ehető, azt kicsomagolják és megeszik, ami meg már a megemésztett stádiumban van, azt otthagyják.

Zászlónk-e Kafka?

Nagyon-majdnem 130 éve, 1883. július 3-án született Prágában Franz Kafka, a XX.század egyik jelentős írója. Bár népszerűsége nálunk nem éri el Hasekét vagy Kunderáét, azért A per, A kastély vagy Az átváltozás című regényeit nyilván olvastuk.

A mozgás éjszakája

A mozgás éjszakája - Ajánlom Budapest!

Jól hangzik?

NEM BOCI – kortárs

NEM BOCI Hartay Csaba új regénye Ajánlom Budapest

De jó volt az, volt abban jó is. Sokat lehetett röhögni a sok marhán, hogy ugye elvakultak voltak, némelyikek, de közben meg pár általánost végzett csak, vagy annyit se, mindössze, osztán a párt felemelte.

Táncolj-mozdulj bárhol!

táncolj mozdulj bárhol dance anywhere ajánlom budapest

Láttátok a legújabb megMOZDULásunkat? Csatlakozzatok, és készüljetek az idei Mozgás Éjszakájára egy pörgős zumbával Budapest szívében!

OPEN ROAD FEST EXTRÁKKAL

A 16. Harley-Davidson Open Road Fest szervezése közben mindig a szemünk előtt lebeg a ’Feel the freedom!, Érezd a szabadságot!’ klasszikus amerikai szlogen. Újdonságokkal bővítettük ki az Open Road Fest programjait, hogy még több élményt adhassunk vendégeinknek. A Balaton körül motorozni, természeti és ember alkotta csodákat megnézni, – hát nem ez a szabadság?

Tandori Dezső: Alsóváros

Hogy miért egy pakisztáni fa képével illusztráltuk a verset? Háááth… nem tudtunk ellenállni, ennyi.

Duna-parti mobil szauna

Update: már csak egy hétig! Mobil szaunából lehet csodálni a budapesti Duna-partot szerdától annak a kezdeményezésnek a keretében, amelyet a Valyo – Város és folyó Egyesület indított el, hogy felkutassa a fővárosi folyópartok jobb kihasználásának lehetőségeit.

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok