június 2015 hónap bejegyzései

A kertmozik diszkrét bája

Az egyik legjobb nyáresti programnak tartom a kertmozizást. Talán idén is lesz rá Budapesten lehetőségünk, hogy hódoljunk ennek a kikapcsolódásnak?

Nagyobb, sárosabb és változatosabb

Ezúttal nem csapunk bele a lecsóba, de nézőként és önkéntesként tiszteletünket tesszük egy újabb brutál rendezvényen. Legion Run: Ismét Magyarországon 2015 július 18-án, nagyobb, vizesebb, sárosabb, és változatosabb.

Europe koncerttel búcsúztunk

Rekord számú látogató érkezett a 16. Open Road Fest harmadik és egyben utolsó napjára. Felvonulás, Europe koncert és nyereménysorsolás várta a szombaton érkezőket.

Open Road – a 2. nap!

Egy fesztivált új élmények nélkül túlélni lehetetlen. A pénteki nap is erre épült. Rodeó bikával harcoló kemény motorosok, bungee jumping, ismert hazai zenekarok és az Erdős-féle kaszkadőr show hódított a fesztivál második napján.

Elkezdődött a fesztivál

„Ahogy élsz, annyit érsz …”- üvöltötte a Tankcsapda az Open Road Fest első napján

Balaton, napsütés, rock, lóerők, barátok és az a különleges érzés, hogy tartozol valahová- ez mind együttesen az Open Road Fest. Csütörtökön, a fesztivál hivatalos első napján, amikor mindenki titkon a Tankcsapdát várta, egész nap valami különleges izgatottság szűrődött ki a nyüzsgő forgatagból.

Maszkabál díszvacsorával

Ha akad még költő, akit kötelező ismerni, az Jacques Prévert. Sokáig egy szürrealista csoport tagja volt. Ugyan szakadt tőlük idővel, a szürrealizmus mindvégig rányomta költészetére a bélyegét.

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok