november 2015 hónap bejegyzései

Pesti divat

Mikulásra, Karácsonyra, decemberi szülinapra, névnapra, évfordulóra… ajándékot venni nem egyszerű! Mi volna az idei trend? A Barackban erősebb idegzetűek vehetnek kosztümöt hozzáillő táskával a sárga és barna minták egészen retró reinkarnációjával.

Lekottázott személyiség

Milyen hangszeren játszanál?

Hófehér karácsony

Mészöly Ágnes: Hófehér karácsony – megveheted a Két Egérben 🙂

Tragédiák és irgalom

Azt hirdetitek, hogy minden emberi problémának van megoldása

Zene-szútra

Mit ki nem raknak?!

A karácsonyi vásárokban és antik marketeken állítólag hamisítatlan párizsi hangulatot idéznek a poros kincsek – már annak, aki szereti… De a bőrlehúzás megsokszorozódása, a kizsákmányolás csimborasszója, a VIP deluxe: fizess, nyomorult, hogy megnézhesd, mivel vettünk rá annakidején, hogy fizess.

Akik megkapták, és akik nem

Az irodalmi Nobel-díjat megkapták sokan olyanok, akiknek a nevére az akadémiai nagydoktorokon kívül nem emlékszik senki, és kimaradtak az elismerésből olyanok, akik talán többszörösen is megérdemelték volna.

Beülni Budán

“…akkor csak egy presszót, legyen kedves – ne ezt, egy rózsadombi presszót – na mindegy, kérek egy feketét – ha lehet, kosarasnak örülnék – az is tartja – hagyjuk, fizetek…”

Hollywoodból Budapestre

Mit néztek szívesebben: a Stuart Little kisegér című filmet, vagy a magyar avantgárd jelentős alkotásait? Van átfedés.

2016-ban is ’Feel the Freedom’!

Early Bird jegyvásárlás indul! – Egy kis találós kérdés:
Mi az? Évről-évre egyre nagyobb, egyre színesebb, egyre több motorost és fesztiválozót megmozgató esemény, ahol csak egyetlen szabálynak kell megfelelned: érezd jól magad. Persze, hogy az Open Road Fest-ről van szó.

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok