február 2016 hónap bejegyzései

JÖN A ROCKPART’16

A RockPart’16 egy különleges, nyárindító meghívóval állt a rock és metal szerelmesei elé. A most bejelentett fellépők hallatán újra érezhető, hogy zúzós, vegytiszta rock/metal programcsomagot kapunk az arcunkba idén nyáron. Mert igen, 2016-ban is 3 napon át tartó őrület lesz a Balaton partján, Balatonszemesen.

#selfiexhibition by kope

A selfie valójában így elveszi a figyelmünket pont arról, amit át kellene élnünk. Már nem a csodálatos panorámát vagy a művészeti alkotást nézzük, mert háttal állunk neki, hogy tökéletes legyen a selfie-t különlegessé tévő háttér, kirajzolódjon a vállunk fölött látható híresség alakja.

DROPKICK MURPHYS

Bátran állíthatjuk, hogy a Dunáig, sőt, azon is túl fog folyni a sör június 12-én, amikor is negyedszerre tér majd vissza Budapestre az ír kocsmapunk emblematikus zenekara, a Dropkick Murphys! A bostoni srácok aktuális turnéja egyben eddigi húsz éves karrierjük ünneplése is, amihez természetesen egy igazi best of-program dukál. Ha ott voltál a két évvel ezelőtti szabadtéri koncerten, tudod miért, ha pedig még nem láttad élőben őket, azért kell ott lenned a nyár legjobb hangulatú koncertjén a Barba Negra Track-ben!

Nimfománia // RS9 Színház

Ütni vagy futni, ha nagy a feszültség, erre vagyunk kódolva – de mi van, ha egy nő ráun a kocogásra? Ha az árnyéka mindig megelőzi? Ha már akkorára nőtt a fájdalom, hogy mások ellen fordul?

Farsang a Barba Negrában

Régi hagyomány a télűző, vidám mulatságok megtartása, és nincs ez másként Budapest egyik legnépszerűbb clubjában sem, hiszen a Barba Negra Music Club is színes felhozatallal várja a szórakozni vágyókat. Hungarica, Zorall, PUF, TV Manci, Hooligans…

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok