május 2016 hónap bejegyzései

Kezdd a nyári party szezont!

Vérpezsdítő hazai és külföldi koncertek a nyár legszínesebb fesztiválján, ahol a rocktól a bluesig dögös szólamok és égen-földön programok várnak. Kezdd a nyári party szezont az Open Road Fest-tel! Feel the Freedom!

Nagy Sportágválasztó

Nagy örömünkre idén is megrendezik a Budapesti Nagy Sportágválasztót májusban, ahol több mint 100 sportágat lehet kipróbálni, a közismertektől a sosem hallottakig, híres sportolók közreműködésével. A belépés mindenkinek ingyenes!

WACKEN METAL BATTLE 2016

A Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metálfesztiválja, a németországi Wacken Open Air nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye.

Különleges japánkertek Budapesten

A japánkerteknek több változata ismert: létezik hagyományos, sziklakert, valamint a japán teaszertartásokhoz köthető japán teakert – csodáld meg a budapesti japánkerteket!

Forró éjszakák – Barba Negra Track

A Pál Utcai Fiúk Magyarország egyik legnépszerűbb underground zenekara, a Depresszió öthónapnyi kihagyás után játssza első fővárosi koncertjét, lesz Rage Against the Machine a Subscribe-bal, valamint Alvin és a Mókusok klippremier élőben – mindez a Track-ben

„Ugye eljössz még?”

„Ugye eljössz még?” énekelte Szigeti Ferenc egy Harley-Davidsonon ülve
Az Open Road Fest sajtótájékoztatója számos izgalmat tartogatott, nem csak a teljes zenei palettáról, és az extrém programkínáltról hullott le a lepel, hanem élőben zenélt a Karthago, Szigeti Ferenc ígéretet tett és az is kiderült, hogy miben segít Jean Davidson a fesztiválban.

Musica Sacra

A Bárdos Lajos Társaság és Múzeum rendezvénysorozata: Bárdos zenei hetek április 19 – június 19-ig

A CHILI 20 ÉV UTÁN BUDAPESTEN

A Red Hot Chili Peppers 20 év után visszatér Budapestre szeptember 1-jén! Találkozunk a Budapest Arénában 🙂

Múzeum, ahol legendák rejtőznek

Az Open Road Fest létrehozza minden idők legexkluzívabb kiállítását, ami Jean Davidsont is örömkönnyekre fakasztaná. Gyere és lépd át a faműhely küszöbét, hagyd magad mögött jelent, mert olyat mutatunk, amiről álmodni sem mertél! Eláruljuk, mi a múzeum legféltettebb ereklyéje!

Rock/tér/idő

A Szenvedély. Rajongás és művészet kiállítással párhuzamosan a múzeum I. emeleti termeiben a magyarországi könnyűzene és képzőművészet kölcsönhatásainak közelmúltjából kerülnek bemutatásra ikonikus munkák, jellegzetes pozíciók, fontos helyszínek és meghatározó színterek.

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok