augusztus 2016 hónap bejegyzései

Rock On! Fest 2016

Pénteken startol a három napos INGYENES Rock On Fest! Ki melyik napra jön?

Könyvritkaságok Budapesten

Könyvritkaságok nemzetközi kiállítása és vására – először Budapesten

Fucktoberfest Tribute Meeting

Három teremben az ország 12 legjobb tribute zenekara – madness megint: az év következő óriási tribute eseménye a Fucktoberfest Tribute Meeting a DürerKertben. Ne feledkezzünk meg róla, hogy vidéki haverunk haverja a Rammsturmban dobol 😀

Egy véresen komoly buli

Augusztus 25-én a nyár legextrémebb bulijára készül a Leander Kills a Barba Negra Trackben!

Színházak Éjszakája 2016

30 színház készül rendhagyó programokkal, műsorokkal, szenvedélyesen beavatva a nézőket a kulisszatitkokba, a játékba, a színházcsinálás rejtelmeibe.

Csillagképek Fesztivál

Enter Shikari (UK) & Our Last Night (USA) & Raised Fist (SWE) egy estén – Csillagképek Fesztivál! Augusztus 24-én levadásznak minket a Trackben, érkezik például a legenergikusabb angol zenekar, az Enter Shikari. A banda tavaly már járt nálunk a Barba Negrában, ahol eszméletlenül jó koncertet adtak.

Edda Művek finálé a Trackben

Mi nem szólunk 3-szor, csak egyszer figyelmeztetünk minden Edda rajongót, hogy augusztus 26-án a Barba Negra Trackben a helye az Edda nyárzáró koncertjén. Igazi megabulira készül a zenekar, bár nekünk nem kell más, mint színtiszta rock – amit Pataky Attiláék ígérik, meg is kapunk. Addig pedig már csak 1 hét van, csak annyit üzennünk, hogy Bírd ki!

Legboldogabb 30… +1! :D

Ha valaki PÁNTYEZIZI, akkor különösen fontos esemény az életében a születésnap!

Dirty Black Summer Tribute Fesztivál

Vidéki haverunk haverja ma dobol valahol, elnézünk esetleg? Fontolgattuk, latolgattuk, aztán csekkoltuk – erre kiderül, hogy az év legnagyobb tribute eseményén, a Dirty Black Summer Tribute Festival -on, a Rammsturmban játszik 😀 Három teremben az ország legjobb tribute zenekarai.

A 80-as évek legjobb zenéi

’Azok a boldog szép napok’ újra eljönnek, jobbnál jobb bandák érkeznek a Barba Negra Trackbe. Itt az ideje, hogy még meghúzzuk a nyarat, amennyit csak bírunk, menjünk, és élményekkel és kiváló zenével töltsük fel magunkat az augusztusi csillagos ég alatt. Kihagyhatatlan estét ígér Nagy Feró és a Beatrice, az Ismerős Arcok, Révész-Závodi kettőse, a Blues Pills, de örömben és boldogságban nem lesz hiány a Zorall vagy a Pop 84 koncertjén sem. Egy kis retro, egy kis időutazás, egy kis szenvedély és sok-sok ZENE!

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok