november 2016 hónap bejegyzései

Lord, Beatrice, Leander Kills…

A boldog szép napok és őrületes bulik decemberben is folytatódnak a Barba Negra Music Club-ban! Az év utolsó hónapján végsebességbe kapcsolunk és feltesszük az I-re a pontot, hogy visszaemlékezve 2016-ra azt mondhassuk, hogy számtalan felejthetetlen koncertet és élményt éltünk át együtt. Érkezik hozzánk a Lord és a Nagy Feró és a Beatrice, a Leander Kills évzáró nagykoncertjén tombolhatunk, a hab a tortán pedig a DORO koncertje lesz.

Gazdag szókincs

Szeretjük a nyelvünket, valószínűleg szebbnek tartjuk a többinél… 🙂

Régi Balaton könyvbemutató

Belházy Bimbi, az első Balatont átúszó nő kitartása és más történetek – a balatoni mítoszok meseszerű, fantáziadús világa elevenedik meg a Régi Balaton lapjain. Kovács Emőke olyan balatoni sikertörténeteket, sorsokat mutatn be, amelyek a 21. században példaértékűek lehetnek, nemcsak a régióban élők számára.

Teltházas koncertek

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a Barba Negra Music Club küzdőtere a héten elég nagy strapának lesz kitéve, hiszen nem egy, hanem tripla teltházas bulinak ad majd helyet. Így bizton számíthatunk rá, hogy egy felspannolt, tombolni vágyó rocker-sereg veszi be a klubot, és a szolid teadélutánoktól igen távol álló zúzós bulizásba kezd.

Rock-metál ínyenc falatok

Igazán nincs okunk a panaszra, hiszen a héten annyi rock-metál csemegét fogyaszthatunk, amennyi csak belénk fér, ráadásul mindezt michelin csillagos minőségben. Első fogásnak mindjárt a svéd pop metál banda, az Amaranthe, majd 2. fogásként az Overkill Killfest turnéja, 3. fogásként egy eltérő íz világ, a Majka & Curtis, 4.-ként pedig a Sing Sing-Sex Action páros szolgál. De a desszertről se feledkezzünk el, amihez az Iron Maiden basszusgitárosa, Steve Harris Brisitsh Lion szólóformációját kapjuk.

Ebéd a Lordok házában

A levesekhez érve a szakácsnő, aki kiszolgált is egyben, épp egy hatalmas fazékból öntötte bele a forró csontlevest, a pultba süllyesztett tégelybe. Marha nehéz lehetett a tízliteres fazék, nem csoda, hogy egy kevés forró levest a pultra löttyintett.

CLOUD 9+, Kárpátia, The 69 Eyes

Erős hétvégének nézünk elébe a Barba Negra táján. Elsőként elmerülünk az elektronikus zenei óceánban a CLOUD9+-szal, majd a Kárpátia mutatja be nekünk 2016-os albumát, és a hétvégét a régóta várt finn dark/góth csapat, a The 69 Eyes koncertje zárja, akik Universal Monsters lemezükkel zúznak le minket.

Sajátos univerzum | Kuplung

Magyarország legkorszerűbb népzenei formációja és egy sajátos univerzum, ahol műfaji korlátok már rég nem léteznek – a zene általános érvényű szeretete uralkodik egy sokszínű, de mégis egységes világban.

SWINGLIFE – electro swing buli

Stereo Swing feat. Szűcs Gabi: tél beállta előtt november 14-én rázzuk fel magunkat 🙂 A belépés INGYENES!

Az időkapu

Az Időkapu c. filmmel időutazásra hívunk titeket. A múlt század eleji és a jelenkori képek összeolvasztásával létrejött, különleges hangulatot árasztó fantáziavilág az elmúlt 150 évet elegyíti.

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok