Felelősségvállalás

2016-ban is az Ajánlom-Budapest.hu küldetése a változatos programok ajánlása mellett, hogy elhozza a külhonban élőknek az otthont, az otthon ülőknek az eseményeket, a mozdulni vágyóknak a lehetőségeket, a kicsiknek a nagy dolgokat, a túl nagyoknak az apró, színes dolgokat, a közepeseknek pedig a nem közömbös programokat. Annyi helyen lehet akár egy ember is hasznos, mi is megpróbáljuk, ami tőlünk telik!
Támogatás
Minden olyan kezdeményezést örömmel támogatunk, amely a rászorulók, megsegítendő csoportok és célok mellett való kiállást vállalja föl. Kezdeményezni a legnehezebb, melléjük állni pedig a legnagyobb büszkeség! Terveink szerint elsődlegesen saját közvetlen környezetünkben nyújtunk segítő kezet: a szelektív hulladékgyűjtés új kezdeményezésével támogatjuk a Noé Állatotthon Alapítványt.
Környezetvédelem
Magazinunk szerkesztősége a mai elvárásoknak megfelelően a hulladékot szelektíven gyűjti, a papírhasználatot pedig minimalizálta.
Egészség
Az Ajánlom-Budapest.hu sokat tesz munkatársai egészségének megőrzése érdekében is: cikkeink a szabad levegőn születnek, ki-ki saját bioritmusának megfelelően az ízlése szerinti legmegfelelőbb helyszínen írja meg a következő izgalmas bejegyzést. Utána pedig futni megy a kutyájával! :o)

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok