Alabama és Monroe

A Cirko-Gejzír hírét küldte be szerkesztőségünkbe Anna. Hallgassátok meg a film egyik magával ragadó dalát, aztán menjetek el a Cirko-Gejzír Moziba megnézni a filmet! Ha párosan mentek és a "bendzsó" jeligére kéritek a két jegyet, 20% kedvezményt kaptok.

Veerle Baetens in The Broken Circle Breakdown

Az év filmje a Cirko-Gejzírben – vagy a szerelemé?
A kedvezményre jogosító bemondandók tekintetében zavarban vagyunk, vagy azt kell mondani, hogy “Ezerízű szerelem a jelszó”, vagy azt, hogy “a jelige bendzsó”, de két jegyet kell kérni, az tuti.
Végre Magyarországon is látható az Alabama és Monroe című film. Vászonra kerül a szerelem határtalansága; a hit, idealizmus és a valóság összecsapása, tetoválások, mélységek és magasságok, elragadó country zenével kísérve. Szerte a világon nyeri az elismeréseket, köztük a Berlinale Panorama programjának közönségdíjat – múlt csütörtöktől (11. 21.) nálunk is látható.
Talán ez az év filmje, ráadásul Európa legkisebb mozijában – kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

Alabama és Monroe

Vadember és tetovált lány szerelme: Veerle Baetens és Johan Heldenbergh
Forgalmazza a Cirko Film

Alabama és Monroe


Időpont: 2013. 11. 21. - 2013. 12. 31.
Helyszín: CIRKO-GEJZÍR MOZI
Cím: 1055 Balassi Bálint u.15-17.
Email: cirkofilm@cirkofilm.hu, jegy@cirkofilm.hu
Web: cirkofilm.hu
Telefon: 06 1 2691915
Forrás: facebook.com/pages/cirko-gejzír-mozi

Mozinyitás: az első előadás előtt fél órával

“Tudjuk, az élet nem kedvez a boldogságnak. Legfeljebb pillanatokat engedélyez, napokká vagy hetekké összeálló perceket. Kis szerencsével hónapokat. Bár lehet, hogy ehhez már komolyabb (ön)csalásra van szükség.”
a Nol.hu cikke

“A kivételes intimitású melodráma olyan sallangmentesen mesél szerelemről, gyászról, egy kapcsolat végnapjairól, ahogy csak a nagyok tudnak. Ideje moziba menni!”
a Prizmafolyoirat.com cikke

Alabama és Monroe 2

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok