Kiskalász salátamánia

Bekerült Silye Júlia stop motion videoklipje, amit Páth Dániellel készítettek a Második Magyar Klipszemlére Juhhuuuu!! 🙂 Lehet rájuk szavazni, mert ez egy óriási lehetőség nekik, illetve az új nemzedéknek, hogy eljusson minden kicsi és nagy fejbe, hogy salátát enni JÓ! “A Kiskalász gyerekzenekar kedves

salátki

Bekerült Silye Júlia stop motion videoklipje, amit Páth Dániellel készítettek a Második Magyar Klipszemlére Juhhuuuu!! 🙂 Lehet rájuk szavazni, mert ez egy óriási lehetőség nekik, illetve az új nemzedéknek, hogy eljusson minden kicsi és nagy fejbe, hogy salátát enni JÓ!
“A Kiskalász gyerekzenekar kedves és fülbemászó száma első sorban a salátaevést szeretné promotálni. Klipünk több mozzanatával és műfaját tekintve is igyekszik felhívni a figyelmet a klasszikus, természet-adta értékekre, ami úgy véljük, kitűnik a tűéles, íz- és képfokozott világunkban. A stopmotion a filmgyártásban egy “preverz” tevékenység, szembe megy mindennel ami gyors, gyakorlatias és kifizetődő, de épp ezáltal fittyet hány az ipar által diktált elvárásoknak, akárcsak a fizika törvényeinek. A történet főszereplője egy nagypapa és elkóborolt kecskéje, akihez gyengéd szálak fűzték… A könnyed történetet igyekeztünk a felnőttek számára is sok-sok “aha-élménnyel” feltölteni. A magány, a “tékozló fiú”, a féltékenység, a lagzi, a táncok, a vidéki művház-hangulat reményeink szerint sikeresen támogatják és kiegészítik a zene és szöveg által előhívott érzéseket, képeket.”

saláta

 

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok