Miki után Maci: jön a Paddington

December 11.-én, a Mikulást követő héten négy film kerül a mozikba. Brooklyn legdühösebb emberét Robin Williams játssza, jön a Dumb és Dumber kettyó, illetve Ridley Scott új alkotása, az Exodus: Istenek és királyok. És egy elbűvölő mese a Harry Potter producerétől: érkezik a Paddington, Nicole Kidmannel.

Filmek decemberben


Időpont: 2014. 12. 11. - 2014. 12. 31.
Helyszín: Több moziban is!
Forrás: filmek.s9.hu, port.hu, facebook.com

Brooklyn legdühösebb embere 
Egy fiatal orvos (Mila Kunis) téves diagnózisának hála láthatjuk, hogyan is éli meg élete hátralevő részét Henry, (Robin Williams) mely már önmagában is drámai hangulatot hordoz, ami mellett – amcsi vígjáték lévén -, garantált a nevetés.

brooklynlegduhosebbembere

Dumb és Dumber kettyó
Dumbernek vesére van szüksége. Tudtad, hogy van egy lánya, aki donor lehetne – ha meg lehetne találni? Hát persze, hogy a keresésére indul ez a két bolond. Ha szórakozni akarsz, mindenképp lesd meg!

dumbesdumber

Exodus: Istenek és királyok 
Lenyűgöző látványvilág, harc és küzdelem, a 10 csapás: történet Mózesről (Christina Bale) és Ramszeszről (Joel Edgerton) Egyiptomban.

exodus

Paddington – December 11. legkedvesebb filmje: bemutatják a Paddingtont.
A perui maci, aki Lucy nénikéjével él a dzsungelben, földrengés súlytotta otthonát kénytelen elhagyni. A néni a csodált Londonba küldi, hogy otthonra leljen. A Brown-család fogadja be a mackót, akire azonban hamar szemet vet egy állatpreparátor. Aranyos, igazi családi-gyerekfilm ez, csupa mosolyt hozó pillanattal és kalanddal. Egy világirodalmi klasszis bukkan elő abból a váratlan csomagból, amely a Paddington állomáson magára marad. Hangolódás karácsonyra, élmény a moziban.

padd2

“Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!”

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok