Vivaldi anno 3D

Zene, filmvetítés, animáció, kortárs tánc és kimondott szavak egy hátborzongató történet bűvkörében, ami a barokk idők géniuszának reményeiről és veszteségeiről szól - Antonio Vivaldi

 vivaldianno Ajánlom Budapest

2016.11.13., vasárnap 19:00 Budapest Sportaréna (Jegyvásárlás ITT, 50%-os gyerek kedvezmény október 5-ig!)
A hátborzongató történet a barokk kor zsenije, Antonio Vivaldi reményteljes és veszteségekkel teli életét dolgozza fel újszerű megközelítésben. A 3D-s show barokk zenei alapokra épül, kortárs zenei hangzással és modern lendülettel.

A VIVALDIANNO szerzője Michael Dvořák cseh zenész és producer, aki Jaroslav Sveceny, cseh hegedű virtuózt kérte fel a közös munkára. A szövegkönyvet Tomas Belko, szintén cseh zenész, forgatókönyvíró és dramaturg írta. Az esemény vizuális koncepciója a Prague’s Eallin Animation Company munkatársa Kosuke Sugimoto japán művész, rendező és animátor fantáziájából született meg.

A szimfonikus és könnyűzenei hangszereléssel ellátott zenekar a színpad középső részét foglalja el, két hatalmas kivetítő között. A páratlan zenei élményt tovább fokozza a 3D hatás, a komplex és kifinomult fény design, ami a legmodernebb technológiával valósul meg.

A VIVALDIANNO 2015. év júniusában 15 000 néző előtt, telt házzal mutatkozott be prágai O2 Arénában, ahol nagyon lelkes fogadtatást kapott. A soron következő csehországi turnén a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően minden állomáson délutáni műsor is a programba került.

Célunk, hogy a műsor látogatói látványos zenei és vizuális élménnyel gazdagodjanak, egyúttal megismerhessék a barokk géniusz Antonio Vivaldi munkásságát új elgondolásban. A koncerteken egy sor kiváló zenész és karmester kap lehetőséget arra, hogy eredeti és érzelemdús zenét közvetíthessenek, amely könnyen fogyasztható minden korosztály számára.

Ebben az egyedülálló, igényes és sokoldalú műsorban vendégként szerepel számos zenei virtuóz a világ minden tájáról: a VIVALDIANNO nagyszabású nyitókoncertjén fellép Tina Guo, a híres akusztikus és elektronikus cselló virtuóz. A történet könnyen a kért nyelvre adaptálható és örömmel dolgozunk együtt helyi zenészekkel is. A VIVALDIANNO egy olyan műsor, amibe bebocsátást nyernek helyi zenészek (szólisták, húros hangszerek, ritmus szekció)

 Forrás: www.vivaldianno.hu

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok