Pozsonyi Piknik

Találkozz szerkesztőségünk tagjaival az ötödik Pozsonyi Pikniken, a 75 éves XIII. kerületben! Keresgélned kell majd, mert ezúttal civilben megyünk, ballonkabáttal és mindenféle kiegészítővel álcázva magunkat.

A szokott recept szerint ínycsiklandó cikket készítünk az eseményről – de csak utólag! Most egy rövid beharangozót közlünk csak előzetesként, valamint a Piknik napjára szerkesztőségi pihenőnapot hirdetünk! A műsorfüzet letölthető innen.
Százon felül van a Pozsonyi Pikniken fellépő neves művészek száma!
Kedvcsinálók vegyesen a programból:

tombolakép
Jótékonysági Piknik Butik
Divatos kiegészítők: sálak, kalapok, sapkák, keszyűk, táskák, bizsuk

Tombola – nyereményekkel

Hajós városnézés
Zsidó emlékek Pesten és Budán. Hajós városnézés a Pozsonyi Pikniken Deák Gáborral, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület és a Pozsonyi Piknik Egyesület szervezésében, az Európa Rendezvényiroda támogatásával.

Pozsonyi kiflisütő verseny
Megéri indulni: ismét Pozsonyi kiflisütő verseny a Pikniken! Nem akármilyen négycsillagos szállodában nyaralhat idén a Pozsonyi kiflisütő verseny nyertese a Szlovák Intézet és Pozsony városa jóvoltából.

Kern András: Pesten születtem – pontosabban Újlipótvárosban
Színpadon: 18.30 – Közreműködik Kern András mellett Fesztbaum Béla és Heilig Gábor  – “Én ezt a várost érzem, és azt hiszem, egy kicsit tudom is. Budapestről tudok a leghitelesebben és talán a legszínesebben is beszélni.” – Kern András
Közreműködik Kern András mellett Fesztbaum Béla és Heilig Gábor

Figyelem! Műsorváltozás!
A Vígszínház 14.30-kor a Jászai Mari téri színpadon A zöld kilences előadás helyett a POPFESZTIVÁL 40-ből mutat be részleteket. Korabeli dokumentumok, Déry Tibor kisregényének és Pós Sándor adaptációjának felhasználásával
Zene: Presser Gábor Dalszöveg: Adamis Anna Rendező: Eszenyi Enikő

Sátras mozi
A tavalyi sámlis mozi program után – most sátras mozi.
A zsidó filmművészet legkiválóbb pillanataival vár mindenkit a Zsidó Filmfesztivál sátra. Kifli, jeges kóser tea és bársonyszékek fokozzák az élvezeteket!

V. Pozsonyi Piknik


Időpont: 2013. 08. 31.
Helyszín: Pozsonyi út és környéke
Cím: XIII. kerület
Web: facebook.com/PozsonyiPiknik
Forrás: pozsonyipiknik.hu

ppiknik_logo

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok