III. Lecsófröccs piknik

Lecsó, fröccs, Budapest - a legnagyobb kedvencek, mi kellene még? Csinos nőkből ugyan még sosem volt hiány errefelé. Piknik bejátszik?

Harmincnál is több fajta lecsóval és a hozzájuk illő fröccsökkel, vodka, whisky és sör alapú spriccerekkel várja látogatóit a budapesti Lecsófröccs Piknik augusztus 8. és 10. között Budapesten a Mikszáth Kálmán téren, a Krúdy Gyula utcában és a Szentkirályi utca Baross utca felé eső szakaszán.

A harmadik Lecsófröccs Pikniken kiállító éttermek több mint harmincféle magyar és nemzetközi lecsót kínálnak majd, és egyebek mellett megkísérlik elkészíteni a világ legerősebb lecsóját is – adták hírül az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményükben a szervezők.

Az erős lecsót szombaton főzik, és a vállalkozó kedvűek a 18 órakor kezdődő evőversenyen meg is kóstolhatják. Aki főzni szeret inkább, azt vasárnap 12 és 15 óra között főzőversenyre várják. A részletekről a fesztivál Facebook-oldalán olvashatnak az érdeklődők.

A környék helyi éttermeinek lecsói mellett neves pincészetek boraiból lehet válogatni, de a bor és a fröccs mellett vodka, whisky és sör alapú spriccereket is lehet majd kóstolni.

10534528_503703813109647_3981485479837477760_n

Pénteken minden kedves vendégünket sok szeretettel várjuk egy ingyenes lecsókóstolóval 18.00-20.00 között a Mikszáth Kálmán téren, a III. Lecsófröccs Pikniken!
Szombaton délután elkészítjük a Világ legerősebb lecsóját, amit természetesen egy nagyszabású evőverseny keretében el is fogyaszthatnak a versenyzők!
Vasárnap egy fergeteges főzőversennyel várjuk a gasztronómia szerelmeseit:))
A szombati evőversenyre és a vasárnapi főzőversenyre jelentkezni a support@imcom.hu címen tudtok. Részvételi díj nincs, ám sok sok fenséges vacsoranyeremény vár titeket a Palotanegyed legjobb éttermeibe!
Ott találkoznunk!

III. Lecsófröccs Piknik


Időpont: 2014. 08. 08. - 2014. 08. 10.
Helyszín: több helyszínen
Cím: Mikszáth Kálmán tér - Krúdy Gyula utca - Szentkirályi utca
Belépő: Ingyenes!
Forrás: facebook.com/lecsofroccs

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok