Spíler Shanghai

A kínaiakkal együtt élő kultúrák közül mindenki üzletelt, élt, szórakozott. Bejön a Sanghaj 30's? Keveredtek a népek és a konyhák, élvezték az életet, tombolt a zene, volt stílus. Ez lesz a Spíler Shanghai is, várhatóan.

Március végén nyit a Gozsdu udvar legújabb üdvöskéje
A 21, a Baltazár, a Pest-Buda, az ÉS, a Pierrot és a Spíler után a Zsidai Group hetedik egységét nyitja, amely üzletileg a hotelként is működő Baltazár mögött a második legnagyobb vállalkozásuk.

162196
A Spíler Shanghai a harmincas évek Sanghaját szeretné megtestesíteni. A kínaiakkal együtt élő kultúrák közül mindenki üzletelt, élt, szórakozott. Keveredtek a népek és a konyhák, élvezték az életet, tombolt a zene, volt stílus. Ez lesz a Spíler Shanghai.
A koncepció egy kész forgatókönyvet prezentál. A Spíler Shanghai mögötti sztori Spíler Béla életének három évéről szól, melyet a harmincas években Sanghajban töltött. Természetesen egy fiktív alakról van szó, és a háttérsztori is kitalált, de jól jelzi, hogy a hét éttermet működtető csapat alaposan kidolgozza a részleteket. A dizájnban is vissza fog köszönni Spíler Béla figurája, valamint szerelme, May Li, aztán Lin Xi, az alvilági fekete özvegy, egy triádfőnök és egyéb alakok.
Azért, hogy a Király utcai sanghaji alvilág még jobban hasonlítson egy igazi kínai negyedbeli, fülledt hangulatú bűnbarlangra, egy földalatti, titkos bár is várja majd a vendégeket.

162205
(forrás: Turizmus Online, player.hu, Spíler Shanghai Facebook oldala)

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok