SzeptEmber Feszt a Népligetben

Pörköltfőző verseny, koncertek és tuningautók szemléje is várja az érdeklődőket szeptember 5. és 7. között a SzeptEmber Feszt elnevezésű, ingyenes kulturális és gasztonómiai fesztiválon a budapesti Népligetben. FOTÓPÁLYÁZATTAL! :)

A háromnapos rendezvényen mások mellett Palya Bea, a Napóleon Boulevard, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Somló Tamás, a Budapest Ragtime Band, a Kerekes Band, a Zanzibár együttes, az Animal Cannibals, a Nemadomfel együttes és a Sub Bass Monster ad koncertet – közölték a szervezők az MTI-vel.

SzeptEmber Feszt


Időpont: 2014. 09. 05. - 2014. 09. 07.
Helyszín: Népliget
Belépő: Ingyenes!
Web: szeptemberfeszt.com
Forrás: hirado.hu


A Magyar Dal Napja fővárosai is bemutatkoznak egy-egy zenekar képviseletével: fellép a Karmapirin zenekar Papp Szabival (Supernem) és Szakos Andreával, a Happy Dixieland Band, a Karak zenekar, Herczeg Flóra és a Pribojszki Mátyás Band. A látogatók a Pörköltek Terén több mint 30 féle – többek között marhapofából, malacfülből, folyamirákból, vaddisznóból, csigából és pacalból készített – pörköltet kóstolhatnak, a vegetáriánusok pedig megízlelhetik a zöldségpörköltet.
szeptemberfeszt-logo
Az Egészségligetben életmód és táplálkozási tanácsadás, a Bababirodalomban baba-mama jóga, a Bringa Bázison ügyességi bemutatók szórakoztatják a résztvevőket, akik a Hangmester.hu – Nemadomfel Faluban játékos keretek között ismerkedhetnek meg a sérült emberek mindennapjaival. A Múltidéző Piactéren a kereskedelem hagyományai és múltidéző mesterségek elevenednek meg: az érdeklődők nyilat és tarsolyt készíthetnek, kipróbálhatják a gyertyaöntést, kosárfonást, agyagozást, fafaragást és csuhékészítést.
A programokat tuningautók találkozója, divatshow, verselőadás és elsősegély-oktatás mellett gólyalábas műsor, zsonglőrkabaré, táncház, aerobik edzés, kungfu és wushu bemutató is színesíti.
A SzeptEmber Fesztet 2000-ben rendezték meg első alkalommal azzal a céllal, hogy a fővárosban is legyen egy olyan családi rendezvény, amelyen egyszerre van jelen a hagyományos magyar gasztronómia, a kultúra és a szórakozás.
A programokról a fesztivál honlapja nyújt részletes tájékoztatást.
356

Fotópályázat! – A SzeptEmber Feszt ismét fotópályázatot hirdet!
A pályázatra a 2014. szeptember 5-7. között a Népligetben megrendezett SzeptEmber Feszt-en készült fotókkal lehet pályázni az alábbi témakörökben:
-koncert
-gasztronómia
-életképek
A beadás határideje: 2014. szeptember 21. A pályamunkákat a témakör megjelölésével az info@szeptemberfeszt.hu címre emailben kérjük elküldeni. (A Tárgy mezőbe kérjük beírni hogy: fotópályázat – témakör, a fájl neve tartalmazza a beküldő nevét!) A kép paraméterei: rgb, jpg, a hosszabbik oldal 800 px. Egy témakörben több kép is beküldhető. Témakörönként egy nyertest hirdetünk.
A pályázatra beadott fotók szerzői és tulajdonjoga az alkotóknál marad, azzal azok rendelkeznek, de a beküldött képeket Hotelinfo Kft. a SzeptEmber Feszt promóciójához (és kizárólag csak ahhoz) korlátlanul felhasználhatja.

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok