V. Fröccs Piknik a Duna-parton

A rendezvény fő résztvevője a méltán híres magyar frissítő ital: a FRÖCCS, mely kezdetben Jedlik Ányos feltaláló által, Spriccer néven vált ismertté. A belépés ingyenes, nincs felesleges fesztiválkártya. Gyere ahogy vagy, és ülj le velünk egy fröccsre! Kell ennél több?
V. Fröccs Piknik a Duna-parton

V. Fröccs Piknik a Duna-parton

Idén tavasszal a Duna-parton piknikezünk, a XI. kerületi Goldmann György téri zöld placcon, a volt Zöld Pardon helyén három gyönyörű napon át. A megközelítés tömegközlekedéssel is nagyon egyszerű. 4-6-os villamos a Petőfi híd budai hídfőjéig.
A rendezvény fő résztvevője a méltán híres magyar frissítő ital: a FRÖCCS, mely kezdetben Jedlik Ányos feltaláló által, Spriccer néven vált ismertté. A borfröccsökön túl italmestereink sörből, pálinkából, és egyéb italokból is készítenek majd nagyszerű spriccereket. A gyermekeket alkoholmentes, friss gyümölcsfröccseinkkel várjuk!
Az italok mellett megtalálhatóak lesznek a legnépszerűbb hazai street food konyhák is. Finom ételek és italok, lampionok, utcazene és árnyaserdő.Hozz magaddal egy plédet és gyere velünk piknikezni!

Facebook esemény ITT!
A következő programokkal várunk Benneteket,az isteni eszem-iszom, dinom-dánom mellé :

május 19. péntek:
16.00-18.00 Dj Antoine (France)
18.00-22.00 Set& Live Dj Kori feat Demeter Erik

május 20. szombat:
16.00- 18.00 Dj Felipe (Spain)
18.00-20.00 Steve Judge
20.00-22.00 Saab

május 21. vasárnap:
14.00-18.00 Dj Copyzor
18.00-20.00 Dj Dominique

A belépés ingyenes, nincs felesleges fesztiválkártya. Gyere ahogy vagy, és ülj le velünk egy fröccsre! Kell ennél több?

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok