Zárás pillanatában

Legnagyobb szerkesztőségi kedvenceink a beküldött cikkek - írjatok bátran! :) Ezúttal a törzsvendégből csapossá átváltozott/emelkedett, barátai által csak LÁSZLÓ-nak becézett bennfentes közérdekű és folyó ügyeit adjuk közre - vesd össze: Peter Handke A kapus félelme a tizenegyesnél c. novellájával

Zárás pillanatában: Még kér egy korsó sört légy szíves! Pillanatok alatt lehúzza, aztán finoman megpendíti, hogy bizonyára nyitva van még valami a közelben, mert nem akar már hazamenni munka előtt 2 órára… Ez már magában megérdemel egy középkeresztet, de hölgyeknek ezért érdemrend jár.

Dzzs bár
Volt, aki elhagyta a kutyáját, de mire megivott egy sört a nagy ijedtségre, már fel is hívták a 13. kerületből, hogy meglett az eb, ill. egy párhuzamos világban minden bizonnyal felhívták az ebet is, hogy meglett a gazda, vagy mi…
A kezdő csapos a végén belelendült és Keith Richard koktélt kevert a kb. egy évtizede Keith Richard koktélfogyasztóknak úgy, hogy ugyan sokat ivott már olyat, de sosem józanul és egyébként is homályosan derengenek neki az ízek. (Levelet nem talált bele.) Ebből lett a Fél Ricsárd, Captain Morgan, jég, ananász és gyömbér hozzáadásával, természetesen a négy pohárban az elképzelhető legkülönfélébb arányokkal. Valakinek ízlett, valakinek nem.
– Teeee, figyelj! Nekem kéne az a kukac a tequilás üveg aljáról, megenném.
Antal – akit egyébként felterjesztettem a DZZS érdemrend nagykeresztjére lánccal – egész este pálinkákkal kergetett a DZZS-ben mindenkit, nemtől, kortól függetlenül, majd elhagyta a pénztárcáját a zsebében, de szerencsére meg is találta. A zsebében. Meglehetősen hamar, 2 óra tájt taxit is hívott, be is szállt, de mint később kiderült, világos volt, mire hazaért. Nem érti, viszont mindenkivel ivott egy felest.

Dzzs bár pult
Még az ultramaratonistával is, aki hirtelen ritmust tévesztett, de szerencsére egy rövid intermezzo után és folytatta a rozévicék pusztítását zárásig. (Nyitástól.) Nem fáradt el fejben. Ez egy arany érdemérem, ill. mennyiségi különdíj.
Kiderült az is, hogy a legstílusosabb biciklisták Diplomatico rumot fogyasztanak Praga sörrel.
Az est nagy pillanata természetesen a főnöké: vajon hogyan kell a habot profi módon megmenteni a szomjas vendég szeme láttára a búza sörének kiöntésénél? Természetesen szájjal! Mert megkívánta!
Egészségére! Egészségetekre!

LÁSZLÓ a csapnál


Időpont: 2015. 04. 01. - 2015. 05. 01.
Helyszín: Dzzs Bár
Cím: 1072 Nagydiófa utca 32
Web: facebook.com/DzzsBar
Telefon: 06706071585

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok