XX. Nagy Sportágválasztó 2017

Jubileumi 20. Nagy Sportágválasztó! :) Az idén 10 éves Nagy Sportágválasztón több mint 100 sportágat tudsz kipróbálni, mindezt természetesen ingyenesen! A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért mihamarabb foglald le a helyed a rendezvényen.

Nagy Sportágválasztó 2017 tavasz

2017. május 26–27.-én gyere és tarts velünk a Nagy Sportágválasztón idén is! A helyszín a már jól megszokott Merkapt Sportközpont,  amit a a Maglódi út 12/a-ban találsz.

Az idén 10 éves Nagy Sportágválasztón több mint 100 sportágat tudsz kipróbálni, mindezt természetesen ingyenesen! A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért mihamarabb foglald le a helyed a rendezvényen.
Ha egyénileg érkezel, itt regisztrálj, az intézményi regisztrációt pedig itt teheted meg!

Találkozzunk május utolsó vasárnapján mindannyian!

Nagy Sportágválasztó non-profit rendezvénysorozatot 2007-ben indították útjára Budapesten. Az elmúlt 10 év alatt a rendezvény hatalmas és folyamatos fejlődési utat járt be, hiszen a kezdeti 20 kipróbálható sportág 100 fölé emelkedett, a látogatói létszám a kezdeti 300 főről több mint 20 ezerre duzzadt! Budapesten egy évben két alkalommal: májusban és szeptemberben tartjuk rendezvényeinket. Rendezvényeinken számos élsportoló, neves sportszemélyiség is megjelenik fontosnak tartva célkitűzéseinket, nevezetesen: minél többeknek kedvet csinálni a sportoláshoz és segíteni a sportágválasztást.

Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.
A rendezvényre minden korosztályból szívesen látják a résztvevőket, pénteken elsősorban óvodai és iskolai csoportokat, de délután 2 órától és szombaton bárkit! :)

TALÁLKOZZ BAJNOKAINKKAL! GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!
FB esemény ITT!

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok