A kocka elvan este

Azt mondják, ez a rendezvény MINDEN játékosnak szól: az augusztusi GameNight-on valami igazán különleges dologgal készül számotokra a Gamestar.hu a Google Groundon.
gamenight-14-the-last-of-us-remastered_screenshot_20140805200748_7_nfh

GameNight (forrás: gamestar.hu)

Az élménybeszámolót utólag tudjuk majd szállítani, az ajánlót az esemény oldaláról közöljük.

GameNight - a kocka elvan este


Időpont: 2014. 08. 29. 16:00 - 2014. 08. 30.
Helyszín: A Grund
Cím: 1082 Nagytemplom utca 30.
Belépő: ingyenes
Web: facebook.com/gamestargamenight
Forrás: gamestar.hu


A GameNight a magyar játékvilág házibulija, ami hónapról hónapra összehozza azokat a játékosokat, akik egy kellemes napot/estét szeretnének eltölteni hasonszőrű cimboráik társaságában. A rendezvény folyamatosan változik, egyre többen vagyunk és ezzel együtt szeretnénk, ha mindenki megtalálhatná benne azt, amit a legjobban szeret.

gamenight-15-a-kocka-elvan-este_screenshot_20140819084454_2_nfh

GameNight (forrás: gamestar.hu)

A GameNight augusztusban a társasjátékokról szól majd. A GémKlubos pajtásainkkal összedugtuk a fejünket és arra jutottunk, hogy a társasjáték már sok GameNighton szerepelt sikerrel, úgyhogy miért is ne szentelnénk egy egész napot a fizikai játékok csodájának? Ha valaki, akkor a GémKlub ebben nagyon otthon van, rögtön pörögtek az ötletek a különböző versenyekről, fejben már mindenki mindenkit megalázott a kedvenc játékában és végül összeállt a kép.
A GameNighton ebben a hónapban a legkülönbözőbb társasjátékokkal várunk titeket, a könnyebben emészthető pörgős játékoktól a bonyolultabb és összetettebb társasjátékokon át egészen azokig, amiket már tényleg csak a keményvonalas játékosok tudnak értékelni. Hamarosan részletesen is beszámolunk róla, hogy milyen játékokkal lesz érdemes edzeni a GameNightig.
A GameNight persze nem lenne az igazi videojátékok nélkül. Ettől sem fogunk senkit sem megfosztani, ugyanis visszatér a Guitar Hero, lesz Mortal Kombat, hozunk fénypisztolyos játékokat, sőt, a többség kérésének engedve újra szervezünk Hearthstone versenyt is. Ezen felül még sok meglepetéssel készülünk videojátékos fronton, de erről majd később mondunk többet. Most először a rendezvény történetében még csocsóverseny is lesz, szóval itt tényleg minden játékos megtalálja majd a számítását.
Emellett van még egy meglepetésünk, amiről úgy gondoltuk, hogy sokaknak tetszeni fog. A Grund alatt húzódik egy Lasertag pálya… A lazerharc.hu-val együttműködve tervezünk indítani egy négyfős csapatos lézerharc-versenyt, aminek a kedvezményes nevezési díja (pályahasználat, felszerelés), 950 forint/fő lesz. Ez természetesen opcionális, a GameNight továbbra is ingyenes, viszont akik részt vesznek ezen a versenyen, komoly ajándékokat nyerhetnek.
A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!
Ne felejtsétek el meghívni az ismerőseiteket sem, minél többen vagyunk, annál jobb lesz a GameNight!

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok