Duna-parti mobil szauna

Update: már csak egy hétig! Mobil szaunából lehet csodálni a budapesti Duna-partot szerdától annak a kezdeményezésnek a keretében, amelyet a Valyo - Város és folyó Egyesület indított el, hogy felkutassa a fővárosi folyópartok jobb kihasználásának lehetőségeit.

A mobil szaunát egy régi, átalakított Steyr reptéri buszba építették be. A kocsi korábban számos szerepben tűnt fel a fővárosban: volt már mozibusz, köztérmegújítás alkalmával workshop-helyszín, vagy bárpult a Valyo!Part fesztiválon a Lánchídnál. A hőszigetelt járműbe a tavalyi év után ismét bekerült a szaunakályha, a padok és az öltöző, így a mobil szaunában bárki kipróbálhatja, hogy milyen érzés a budapesti Duna-part látványát élvezni szaunázás közben – írták a szervezők az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben.

Duna-parti mobil szauna


Időpont: 2015. 02. 20. - 2015. 03. 01.
Helyszín: Duna-part
Cím: több helyszínen
Belépő: 10EFt / 6fő
Web: valyo.hu
Forrás: MTI

mobil szauna Ajánlom Budapest
A kabin hat héten át állomásozik négy fővárosi helyszínen: a Gellért téren, a Margit híd budai hídfőjénél, a Lánchíd budai hídfőjénél valamint a Carl Lutz rakparton. A szauna 90 perces turnusokban és maximum hat fő részére bérelhető.
A Valyo csoport korábban már szervezett művészek bevonásával informatív Dunatanösvényt, épített közösségi térként funkcionáló stéget a Dunára, az elmúlt két évben Valyo!Part néven pedig minifesztivált rendezett a Lánchíd tövében. Most a Mobil Szauna újbóli életre keltésével azt szeretnék megmutatni, hogy télen is érdemes használni a folyópartokat.
Az egyesület tagjainak további célja, hogy az akcióval gondolkodásra késztessék a fővárosiakat, hogy ők milyen funkciókkal látnánk el a téli Duna-partot.
A Mobil Szauna január 14-től március 1-ig áll az érdeklődők rendelkezésére, akik a szervezet honlapján (www.valyo.hu) foglalhatnak időpontot.

Mi ez?
Szaunázz egy gyönyörű helyen barátaiddal, szerelmeddel, és légy részese egy különleges élménynek a Mobil Szaunában. Egy kis panorámás fatüzelésű szaunából nézni a Lánchidat és Dunát nem mindennapi élmény. Ráadásul az egésszel egy jó ügyet támogatsz, a part fejlődésért dolgozó Valyo Egyesületet.
Ez tényleg működik?
Igen! A buszban van öltöző, hideg zuhany és mire megérkeztek, befűtjük nektek a szaunát. A Ti dolgotok csak annyi, hogy hozzatok papucsot, fürdőruhát és törülközőt, és érezzétek jól magatokat másfél órán át.
Hol van?
Budapesten négy helyszínen, hat héten át.
Gellért tér – Egy igazán városi helyszín a Műszaki egyetem előtt a felső rakparton.
Margit híd budai hídfő – Közvetlenül a Duna-parton, kilátással a Parlamentre
Lánchíd budai hídfő – Budapest közepén, az oroszlán mellől nézheted a folyót és az ország jelképét a Lánchídat
Carl Lutz rakpart – Távolabb a belvárostól nyugodt környezetben mégis csodálatos kilátás a Margit hídra és Margitszigetre
Miért?
Egy élmény a barátaiddal, családoddal, szerelmeddel!
Szeretnénk, ha Duna-parton lenne élet. Nyáron már megtörtént ez a Valyo !Parton. Most télen hívunk embereket a budapesti Duna-partra, hogy megtudják milyen élmény a folyó mellett lenni.
Mennyibe kerül?
A jegy 10.000Ft, melyel az egész szaunát kibérled 90 percre maximum 6 fő részére. A belépőjeggyel támogatod a Valyo – Város és Folyó Egyesületet, ami azért dolgozik, hogy jobb és élhetőbb legyen a Duna-part.
Hogyan?
Foglalj időpontot.
Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok