Fesztivál – nem csak nyáron!

A Fridge Fesztivál a Hó-Show kiállítással egybekötve 2013. november 21. és 24. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Nem csak a téli sportok kedvelőinek lesz izgalmas, hiszen rengeteg fellépő és koncert dobja fel a hangulatot!

A Fridge Fesztivál extrém sport és téli sport bemutató, és zenei fesztivál is egyben. A rámpa, a fesztivál meghatározó eleme, a Hungexpo szabad területén épül fel és idén először pirotechnikai show elemek teszik még izgalmasabbá a bemutatókat. A Fesztivál kihagyhatatlan elemei az éjszakai koncertek és bulik. Koncertezik többek között Ganxsta Zolee és a Kartel, a Paso, a Belga, az Irie Maffia, a Punnany Massif, a Brains, a Carbonfools és még sokan mások.

fridge_alapkep

A Hó-Show kiállítás a Hungexpo évek óta népszerű őszi kiállítása. A kiállításon a téli sportokhoz kapcsolódó programok gondoskodnak majd a szórakozásról. A téli sportoláshoz szükséges sportfelszerelések és kiegészítők, számos hazai és külföldi utazási ajánlat várja idén is a látogatókat a vásárterület D pavilonjában. Személyes kedvencem a hütték hangulatát idéző gasztro fesztivál, ahol a vásárlás és a programok szüneteiben téli italok és ételek várják a látogatókat. Az idén 100 éves magyar sísport jegyében számos programot rendeznek a szervezők a Magyar Sí Szövetség közreműködésével. A Magyar Síakadémia és a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány mentési- és oktató bemutatókat tart, valamint a látogatók kipróbálhatják a shredder-eket (hernyósnowboard), snowsegway-eket, és a szabad területen épített kötélpályát.

hoshow2013

Kedvezményes jegyelővétel November 20-ig!
Elővételes jegyárak:
3 napos bérlet: 7 900 Ft
Napijegy: 4 900 Ft
0. napi jegy: 3 900 Ft

Helyszíni jegyárak:
3 napos bérlet: 9 900 Ft
Napijegy: 5 900 Ft
0. napi jegy: 4 900 Ft
A Fridge belépő a HÓ-SHOW kiállítás teljes területére is érvényes!
A 3 napos bérletek a 0. napra is érvényesek.
HÓ-SHOW jegyár (nem érvényes a Fridge Budapest rendezvényre): 1 900 Ft

Fridge Budapest Fesztivál


Időpont: 2013. 11. 21. - 2013. 11. 24.
Helyszín: Hungexpo
Cím: 1101 Budapest, Expo tér
Forrás: sziget.hu/fridge; hoshow.hu

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok