OPEN ROAD FEST EXTRÁKKAL

A 16. Harley-Davidson Open Road Fest szervezése közben mindig a szemünk előtt lebeg a ’Feel the freedom!, Érezd a szabadságot!’ klasszikus amerikai szlogen. Újdonságokkal bővítettük ki az Open Road Fest programjait, hogy még több élményt adhassunk vendégeinknek. A Balaton körül motorozni, természeti és ember alkotta csodákat megnézni, – hát nem ez a szabadság?

Júniusban az alsóörsi Open Road Festen ismét nagyszerű programokkal ünnepeljük közös szenvedélyünk, a motorozás, a napfényes Balaton és természetesen a viszontlátás nyújtotta örömöket. Az élményhez nagyban hozzájárul a táj hangulata, a Balaton-felvidék mesébe illő látványa, kulturális és szórakoztató tevékenységeket kínáló helyszínek sora. Turisztikai partnereinknek köszönhetően idén a karszalagoddal kedvezményesen látogathatod ezeket a helyszíneket.
Nem kell messzire mennie annak, aki legjobban a nyári bobot szeretné kipróbálni: Alsóörstől alig 10 km-re helyezkedik el a Balatonfűzfői bob pálya, ahol korosztálytól függetlenül garantált az adrenalin.
Vagy inkább a csillagok világa vonz? A balatonfűzfői csillagvizsgáló hatméteres kupolájából a legmodernebb eszközökkel kémlelheted az eget és a bolygók állását.

Boglár gömbkilató - Ajánlom Budapest
A Tapolcai-tavasbarlang igazi természeti ritkaságnak számít, a karsztvíz által 12 millió év alatt kialakított háromszintű barlangrendszer ma már védett örökségünk.
Szigliget felé kanyarodva a török ostromot is átélt híres vár kínál egy valódi időutazást.
A helyi kultúra évszázados múltjába enged betekintést a Balaton északi partján, Keszthelyen található Balatoni Múzeum és a Helikon Kastélymúzeum, mely utóbbi a hajdani főúri életforma sajátosságait mutatja be.
Ha szívesen megkerülnéd a Balatont, akkor Balatonboglárt ajánljuk – a város egyik híressége a Gömbkilátó, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tóra, a környező településekre és az északi partra. A kilátótól nem messze található a Balatonboglár Kalandpark a 4 km hosszú kötélpályájával.
Ennyi extra fér bele egyetlen karszalagba! A program ajánlatokat és a kedvezmények mértékét folyamatosan közöljük a honlapunkon és Facebook oldalunkon. Kövessetek minket a legfrissebb híreinkért, hogy nem maradjatok le semmiről és gondoskodjatok a karszalagotokról!

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok