Szabadulószobák Éjszakája

Ezen a napon országszerte hosszabbított nyitva tartással, és 50% kedvezménnyel vár minden érdeklődőt, a honlapon található összes szabadulószoba. Sőt! Ha nem találtál szabad időpontot aznapra, mert elfogytak, ne bánkódj, a kupont november 30-ig 10% kedvezményre tudod beváltani a részt vevő szabadulószobákban!

Idén negyedik alkalommal kerül megszervezésre 2017. október 27.-én pénteken a SZABADULÓSZOBÁK ÉJSZAKÁJA nevű rendezvénysorozat, országosan több tucat szabadulószoba csatlakozásával!

 

„Célunk, hogy a számítógéppel, okos telefonokkal történő magányos játékok helyett az élvezetes időtöltés egy olyan új alternatíváját tudjuk ajánlani, ami fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket, mégpedig úgy, hogy azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a játékban résztvevő felnőttek és gyerekek számára. Arról nem is beszélve, hogy a közös játék öröme, és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind pedig a csapatkohézió megerősítéséhez.”- mondta el Pattantyús Ádám az Szabadulószobák Éjszakája esemény főszervezője.

Ezen a weboldalon megtalálod az összes résztvevő szabadulószoba elérhetőségét és bemutatkozóját, ahol igénybe tudod venni az 50% kedvezményt,  kizárólag az év egyetlen napján, 2017. október 27.-én, pénteken!

Töltsd le a Promóciós kupont, és játssz féláron a Résztvevő szabadulószobák bármelyikében!

Online időpontfoglalás a szabadulószobák honlapján történik, a kupont a helyszínen kell felmutatnod.

Találkozunk a IV. Szabadulószobák Éjszakáján!
Tipp: Gyertek elegánsan limuzinnal, partnerünk a VIPLimuzin!

Jó szórakozást!

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok