Sziget Run 5km

Ez nem egy futóverseny, hanem közös élmény a Margitszigeten – ahol a futással éppen most ismerkedõktõl kezdve egészen a profi futókig mindenkit szívesen látunk. A részvétel ingyenes, a tempó egyéni, az időmérés motiváló a gyaloglóknak is ;) A jó hangulat és társaság garantált!

14225599_860060977458692_5532018436607784689_n

Mi a Sziget Run?
A Sziget Run a Móron megrendezésre kerülő Mór Fit Run Original példájára jött létre.
A Sziget Run 5 km hosszú, ingyenes futás a Margitszigeten – ahol a futással éppen most ismerkedőktől kezdve egészen a profi futókig mindenkit szívesen látunk, a FB eseményhez itt tudsz csatlakozni, kommentelni.
A Sziget Run és a Szigetfutás két teljesen különálló rendezvény. Mindkét futás ugyanazon a napon, de eltérő időpontokban kerül megrendezésre.

Mikor van a Sziget Run futás?
Minden hónap első szombatján reggel 8:00-kor.

Hol van a futás?
A Margitszigeten, a rajt a sziget Margithíd felõli részén, a pesti oldalról indul, körülbelül a zenélő kút előtt lévő korforgalommal egyvonalban, a futópályán.
Ez a távjelölő szerint a fél kilométeres távnál van. Zászlók jelzik majd a rajtvonalat.

Mennyibe kerül a futáson való részvétel?
A futáson való részvétel ingyenes. Ez nem egy futóverseny, nem fogsz érméket, rajtcsomagot, stb. kapni. A résztvevőkről a rajtnál és a célnál is fotók készülnek, illetve az időket mérni fogjuk és regisztráljuk a honlapon a nevekkel együtt. Ezen kívül a jó hangulat és társaság garantált. Ha rendszeresen részt fogsz venni, akkor nagy valószínűséggel meg az idődben is pozitív változásokat veszel majd észre. A résztvevők önszántukból vesznek részt a futásokon és a szervezők nem vállalnak semmiféle felelősséget.
A futásokon való részvétel feltétele a regisztráció. Ez ahhoz szükséges, hogy az időket a nevekhez tudjuk csatolni. Minden egyes futásra külön kell majd regisztrálni a www.morfitrun.com oldalon keresztül.

Milyen gyorsnak kell lennem?

A futás célja a mozgás és az, hogy jól érezzük magunkat. Mindenki a saját tempójában fut vagy akár gyalogolhat is, mivel ez nem egy verseny, nem is lesz idő miatti kizárás, mindenkit meg fogunk várni a célnál, aki beregisztrált az aznapi futásra.

A Sziget Run-nak szüksége van Rád!

A futás önkéntesek által van szervezve – kontaktolj minket, ha Te is segíteni szeretnél.

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok