VII. Szezonnyitó Motoros Gurulás

2017. május 6-án lesz a Szezonnyitó Motoros Gurulás Budapesten. Az idei évben a Madarász Utcai Gyermekkórházat fogják támogatni, nekik gyűjtik az adományokat

Kérjük, olvassátok el figyelmesen!

VII Szezonnyitó Motoros Gurulás

2011-től kezdődően, évente egy alkalommal, a motoros szezon kezdetekor összegyűlik egy kisebb létszámú motoros társaság, hogy beharangozza a motoros szezon kezdetét, amely a baleset megelőzés szempontjából roppant fontos. Motorosként tudjuk, hogy a szezon kezdetekor rendszerint váratlanul érinti a közúti közlekedésben résztvevőket a motorosok megjelenése, vagy észre sem vesznek minket, vagy az utolsó pillanatban sikerül, amely megnöveli egy esetleges baleset bekövetkezésének lehetőségét. Ezt elkerülvén egy budapesti felvonulással jelezzük érkezésünket a közutakra, hogy mindenkiben tudatosuljon, fontos a figyelmesebb, odafigyelőbb vezetés, mert minket is hazavárnak.

Az idei évben is megmozgatunk minden követ, hogy mindenki számára érthető és egyértelmű legyen, nem azt mutogatjuk, amink van, hanem azt, hogy jövünk, célunk a biztonságos közlekedés, a balesetek elkerülése, az előzékenységünk mindenkivel szemben. Mindazok, akik csatlakoznak a rendezvényhez és a kezdeményezésünkhöz, egyetértenek velünk. Nem balesetekkel szeretnénk felkelteni a média figyelmét, hanem azzal, hogy sokan vagyunk olyanok, akik normakövető magatartással ülnek motorra, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar társadalomban ez tudatosuljon.

Mint minden évben a baleset megelőzés fontossága mellett, az aktuális társadalmi felelősségvállalásra is figyelmet fordítunk. Az idei évben a Madarász Utcai Gyermekkórház részére gyűjtünk adományokat, és bízunk benne, hogy az előző évek növekvő tendenciáját követve, ismét közös összefogásunkkal segíteni tudjuk a szervezet munkáját.
A szokásos módon tudtok pénzbeli adományokat eljuttatni hozzánk, amelyből aztán megvásároljuk a munkájukhoz szükséges eszközöket:
• személyes leadás esetén: névvel és a pontos összeggel ellátott, lezárt borítékban az Andrettiben
• banki átutalással: Unicredit Bank 10918001-00000032-33760004számlaszámára (Houdek-Farkas Annamária néven)

Amennyiben megérkezik Újpest Önkormányzatától a területfoglalási engedély, az alábbiakat tervezzük:
9.00 és 12.00 között gyülekező. Mint minden évben, idén is hangsúlyt kell fektetnünk a parkoltatásra, így az előző évek szokásához híven, a menetiránynak megfelelő irányban, 45 fokos szögben kéretik a motorokat leparkolni, hogy gördülékeny legyen az indulás, ne kelljen forgolódni. – Természetesen az idei évben is segíteni fognak a szervezők.
A gyülekezés ideje alatt különböző programokkal várunk titeket, részletek később.

FONTOS!
Jelenleg a két legfontosabb dolog, maga az adománygyűjtés, és természetesen az, hogy minél többen összegyűljünk, hogy egységünkkel felhívjuk a figyelmet magunkra a balesetek megelőzése érdekében.

Széles utat! Nyitott szemmel!

Forrás és FB esemény ITT! 

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok