DART feat INFINIT.: Dopamine

Jelenleg egyikünk lakása sem alkalmas egy kiadós házibulira, ezért elkértük a Trafó kulcsát! ;)
- És a groove-val mi lesz?! -

– És a groove-val mi lesz?! –

Dopamine egy kísérlet. Műfajilag meghatározhatatlan hybrid, zenés-táncos, produkciós event. Szinergia. Az esemény lényege, hogy az este folyamán miközben a zenészek megalapozzák a hangulatot, akárcsak egy buliban, őrült táncos eventek bukkannak fel az emberek között, felett, alatt és így tovább. A résztvevő egyszerre száz százalékban részese és nézője is a történéseknek. Olyan színes-szagos kavalkád alakul, mely beindítja azokat a hormontermelődést gerjesztő folyamatokat, melyek magával ragadják és beléptetik az eseményekbe a nézőt. Mindenkiben zubogjon a DOPAMINE!+++

Egy hazai viszonylatban új formátumú esemény, ami az INFINIT.-tel, napjaink budapesti, underground partyjaiból ismert zenei platformmal együttműködésben jön létre. Az előadás után pedig buli hajnalig: dj-k, bár, zene és sok- sok szuper ember!

A DART tagjait tekintve nemzetközi összetételű, budapesti székhelyű kortárs táncegyüttes.
Sokszínűségük és a nemzetközi alkotókkal fenntartott jó szakmai kapcsolataik segítségével, olyan új produkciókat akarnak létrehozni, melyek a hazai kortárs táncélet alkotói és nézői számára egyaránt szórakoztatóak és figyelemfelkeltőek. Céljuk, hogy ami hiányzik az itthoni kortárstánc szférából, azt „hazahozzák” de legalábbis felvillantsanak olyan stílusokat, együttműködési formákat, szemléleteket, melyek a szakma hasznára és a nézők örömére válhatnak.

Az előadó a közönségét, – a közönség az előadóját keresi. A találkozásra alkalmas tér és idő az INFINIT. Az események horizontján találkozik a zene és te, – ez perspektívánk alapvetése.

Időpont: 2017.01.27. 22:30
Időtartam: 50’ aztán buli hajnalig
Helyszín: Trafóklub
Jegyár: A belépés díjtalan
FB esemény ITT

Alkotók és előadók: Nagy Emese, Várnagy Kristóf, Simet Jessica, Darabont Áron
Zene: INFINIT. : Csizmás András, Szabó Sipos Ágoston
DJ: Filip Varial (INFINIT.) Skentaur (INFINIT.)
Master of Ceremony: Borsányi Dániel (K2 Színház)
Projekt koordinátor: Béli Ádám
Együttes vezető: Varga Kinga
A Trafó és a Műhely Alapítvány közös szervezésében.
Fotó: Hevér Zsófia
Forrás: trafo.hu

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok