Ma este színház!

Last minute színházjegyek, féláron

Túl sok az üres hely a színházakban.Sokan mennének színházba, de nem szeretnek előre tervezni.Sokakat pedig egyszerűen a mozijegyhez képest két-háromszoros jegyár tartott távol a színháztól – eddig!A Ma este Színházzal könnyebben és többet járhatsz színházba! Nálunk rögtön látod, milyen előadások érhetők el a mai napon, és pár kattintással meg is veheted a jegyet elektronikusan, be sem kell menned érte. Este te féláron élvezheted az előadást, a színházak pedig a teltháznak örülnek!

maesteszinhaz_logo

MI AZ A MA ESTE SZÍNHÁZ?

Szeretnél féláron színházba járni? Összegyűjtjük neked az aznapi szabad színházjegyeket, hogy last minute, féláron + kezelési költséggel vehesd meg őket! Online, bankkártyával tudsz fizetni, a jegyeidet pedig emailben küldjük el neked.

Minden nap 00:00-kor megjelenik az aznapi kínálat – kellemes válogatást!

HOGYAN TUDSZ JEGYET VENNI?

A kezdőoldalon kattints a neked tetsző előadásra, majd válaszd ki a nézőtéren, melyik székre szeretnél jegyet! Add meg az email címed, ide küldjük majd a jegyeid PDF-ben, a fizetés pedig online történik, bankkártyával.

Fontos tudnod, hogy a kedvezményünk csak az itt, a weboldalunkon vásárolt szinhazjegyekre érvényes! Sem a színházak pénztáraiban, sem más jegyirodákban nem tudsz ilyen kedvezménnyel jegyet vásárolni, épp ezért készpénzt sem tudunk elfogadni. De miért is szeretnél utolsó nap jegyért rohangálni, ha könnyen elintézheted online?

RÉSZLETEK A MAESTESZÍNHÁZ.HU OLDALON ITT

 

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok