Tantermi KoMod

UPDATE: Nyernél páros belépőt? Írd meg miért, és máris részt veszel a sorsoláson! (email: szerkesztoseg@ajanlom-budapest.hu, tárgy: Szürke tej) ~~~ Vegyük Holger Schober osztrák rendező-író színdarabját, adjunk hozzá egy ütős magyar csapatot, s megkapjuk a "Szürke tej" című rendhagyó színházi előadást. Tantermi előadásra készül a KoMod Színház és az E23.

KoMod Szürke tej

Van egy 17 éves német fiú, aki egy neonáci banda tagjává válik. Sorozatban elkövetett bűncselekményekbe keveredik, mígnem egy auschwitzi osztálykirándulás alkalmával szembesül a Harmadik Birodalom súlyos atrocitásaival. A fájdalmas tapasztalat hatására megtagadja német identitását. Ezután találkozik Tomasszal, a lengyel rendőrrel, akinek (a történelemhez való) hozzáállását nagyon személyes tapasztalata bélyegzi. A darab a sztereotípiákat kijátszva közelít a szereplők emberi lénye felé, miközben a szereplők érzelmein, félelmein, kételyein és bizonytalanságain keresztül felfedi a múlt borzalmait.

SZÜRKE TEJ


Időpont: 2014. 12. 13. 20:00
Helyszín: KoMod Színház
Cím: 1126 Királyhágó utca 5/b.
Web: komodszinhaz.hu

Rendezte: Tóth János Gergely
Szereplők: Varga Ádám / Herman Flóra / Krausz Gábor
Fordító, dramaturg: Adorján Beáta
Közreműködik: Keserü Imre
Az alkotók a tantermi előadássorozat előtt december 13-án 20 órától nyilvános premiert tartanak a KoMod Színházban.
A színház egy korábban Nemes-Nagy Ágnes lakta ház magánlakásából vált Buda új stúdiószínházává. Egyaránt szolgáltat helyszínt állandó társulata és egyéb független társulatok vendégjátékai számára. Ez a kortárs és modern (KoMod) kezdeményezés új színfoltja a magyar színházi életnek, mivel ötvözi a színház nyilvános és az otthon privát hangulatát.

UPDATE: Nyernél páros belépőt? Írd meg miért, és máris részt veszel a sorsoláson! (email: szerkesztoseg@ajanlom-budapest.hu, tárgy: Szürke tej)

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok