A38 hajó – 21. heti ajánló

Zenei és kulturális programok az A38 hajón és a Petőfi TV-ben

Programok

Orrterasz | nyári szezon: Audiodiary – Gelka, Dnte
2017. május 23. 17:00
Ezernyi szín, fény, ritmus és szerkezet két kiváló mester jóvoltából csillog a fülünkbe a víz felett.
INGYENES
Részletek
Suohpanterror plakátkiállítás
és A számi fiatalok és a kulturális aktivizmus programsorozat megnyitója
2017. május 23. 19:00
A Suohpanterror plakátkiállítás és A számi fiatalok és a kulturális aktivizmus programsorozat megnyitója. Köszöntőt mond: Cita Högnabba-Lumikero, a FinnAgora igazgatója. Megnyitóbeszédet tart Petra Laiti, a Finn Számi Ifjúsági Szervezet (Finnish Sámi Youth Organization) elnöke.
INGYENES
Részletek
Random Trip feat.Veres Mónika Nika, Sárik Péter
2017. május 23. 20:00
A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. A 2008-2009 fordulóján budapesti klubokból induló, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már „kinőtte“ saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok.
Jegyár: 1000.- Ft
Elővételben: 1000.- Ft
Jegyvásárlás
Sóley (IS) – Endless Summer lemezbemutató, Josin (IS)
2017. május 23. 20:00
Az izlandi art-pop Björk utáni generációjának egyik legtehetségesebbje, Sóley májusban harmadszorra tér vissza az A38 Hajóra. Akárcsak az első két alkalommal, a finom hangulatok törékeny művésznője most is új lemezének turnéjával jut el Budapestre. Az Endless Summer a multiinstrumentalista-énekesnő szerint az eddigi legoptimistább lemeze, amelynek dalai bármelyik koncertterembe becsempészik az izlandi nyár hangulatát. Az estet felvezeti az elegáns minimalizmusáról híres szintén izlandi fiatal énekesnő és zenész Josin.
Jegyár: 4000.- Ft
Elővételben: 3500.- Ft
Jegyvásárlás
Orrterasz | nyári szezon: Rock The Boat – Slanki & Turner
2017. május 24. 17:00
Két kiváló úriember gondoskodik ezen az estén arról, hogy a Jó tengerének Vidámság szigetén köss ki a hiphop, funk, a future beats, a trap és társaik csónakjában utazva.
INGYENES
Részletek
A38 Pesti Est 25 Tetőterasz: Trillion, Sonya
2017. május 24. 20:00
Áron Apey Andrásék új kvartettje, a Trillion iszonyatosan friss, üde számokat és tömény, felszabadító energiát zúdít boldog hallgatóságára ezen a remek estén, melyet a Sonya vezet majd fel.
Jegyár: 1500.- Ft
Elővételben: 1000.- Ft
Jegyvásárlás
Kiállítótér: King Ayisoba (The Fela Kuti Of The 21st Century/GH), Zea (The Ex/NL)
2017. május 24. 20:00
Az új Fela Kutiként is gyakran emlegetett King Ayisoba végre elhozza formációjával elképesztő erejű és lendületű ghanai zenéjét a Hajóra, hogy egy felszabadító erejű örömünnepet tartson. Előtte fellép a zseniális holland The Ex-hez kötődő énekes-gitáros Arnold de Boer s ad ízelítőt folyamatosan új utakat kereső, gyermeki örömmel összelegózott zenei világból Zea nevű szólóprojektjével.
Jegyár: 2500.- Ft
Elővételben: 2000.- Ft
Jegyvásárlás
A38 Night/Life: The Demogorgon Party: Dan Terminus (FR), Tommy ’86 (FR), Das Mörtal (CA), Reznyck (FR), Radec
2017. május 24. 20:00
A tavaszi Demogorgon-szezont egy exkluzív összeállítással zárjuk a nyár beköszönte előtt, hiszen Dan Terminus visszatérése mellett végre bemutatkozik Budapesten is a Blood Music által felkarolt Tommy ’86, valamint a Hotline Miami II zenéjének jóvoltából is ismert chilei producer, Das Mörtal. Az estét egy feltörekvő francia producer, Reznyck nyitja majd, míg a Demogorgon rezidense, Radec gondoskodik majd a megszokott levezetésről.
Jegyár: 2500.- Ft
Elővételben: 1900.- Ft
Jegyvásárlás
Orrterasz | nyári szezon: Fine Selection – Monoclick, Electric Boutique, Special guests: Robert Dobak & Staffonly
2017. május 25. 17:00
Hatalmas közös lazulás az orrteraszon a legkifinomultabb lemezlovasokkal, szettekkel, zenékkel, hangzásokkal és a legkiválóbb társaságban.
INGYENES
Részletek
HA5TS Godspeed – 50 éve született Artner Iván – Folk On 45, Hajnóczy Csaba, DJ Vida Tóni
2017. május 25. 19:00
Tíz éve halt meg, ötven éves lenne a világűr nagy kutatója, a csillagok zenéjének nagy ismerője, a Tilos Rádió egyik legerősebb oszlopa, a Falsh kitűnő zenésze, Artner Iván. Barátai egy Ivánra jellemzően derűs és szabad punk szellemiségű estén emlékeznek rá egy élő emlékműszerű eseményfolyammal, ahol lesz zene, beszélgetés, retro űrkutatási tematika és még sok egyéb. Hajnóczy Csaba különleges elektronikus zenei produkcióval készül azokból a hangmintákból, amelyeket Iván rádiózott le a részére a kozmoszból, a Folk on 45 duó hozza majd vidám folk-punk hangulatát, míg Vida Tóni szettje adja majd a keretet ahhoz az ablakhoz, amelyen kinézve találkozhatunk szeretett egykori barátunkkal, Ivánnal.
INGYENES
Részletek
A38 Pesti Est 25 Tetőterasz: Tej
2017. május 25. 19:45
Hazánk első és egyetlen szubpop zenekarának nagyszabású koncertjén a nemrégen bemutatott Pénztelenség Sikertelenség Csillogás című új lemez és még temérdek remek szám lesz hallható az öttagú zenekar jóvoltából.
Jegyár: 1200.- Ft
Elővételben: 800.- Ft
Jegyvásárlás
A38 Tetőterasz: The Teach Boys 5. születésnapi koncert, vendég: III. Triumvirátus
2017. május 26. 19:00
A jólfésült tanár banda immár öt éve szórakoztatja közönségét – a katedra mellett – a színpadról is. Ez alkalomból ünnepelnek most, kicsi és nagy zenészbarátaik társaságában.
Jegyár: 1500.- Ft
Elővételben: 1000.- Ft
Jegyvásárlás
Kiállítótér: Niillas Holmberg and Roope Mäenpää koncertje (FI), Németh Petra felolvasása
2017. május 26. 19:00
Kettőt egy csapásra: könyvbemutató (19.00 óra), majd koncert (20 óra)! Németh Petra Örökanyák-Világlányok című kötetet mutatja be, azután pedig két kitűnő számi zenész ad koncertet ideutazva a távoli a Számiföldről Finnországból, hogy bemutassák gazdag, szép és izgalmas zenéjüket és kultúrájukat. A belépés ingyenes, regisztráció szükséges.
INGYENES
Regisztráció szükséges
Foglalás
British Mood – Lithium Night
2017. május 26. 23:00
A legfrissebb multivitaminként pezsgő brit zenék estjén ezúttal a legvadabb és legéletrevalóbb lemezlovasok jóvoltából dőlnek majd ránk a jobbnál jobb, frissebbnél frissebb, őrjítőbbnél őrjítőbb zenék.
Jegyár: 500.- Ft
Elővételben: 500.- Ft
Jegyvásárlás
A38 Pesti Est 25 Tetőterasz: Stereo Swing feat Szűcs Gabi, Swing a la Django, Pankastic
2017. május 27. 19:45
Őrületes tavaszi este táncosokkal és hatalmas bulizenével! Gyere és tombold ki magad a nyár legjobb Parov Stelar és a Tape Five zenéi által inspirált remek csapat koncertjére. Előtte fellép a Pankastic és a Swing á la Django!
Jegyár: 1700.- Ft
Elővételben: 1300.- Ft
Jegyvásárlás
Kiállítótér: MoonArra (IN), Káel Norbert
2017. május 27. 20:30
Egy kiváló indiai zenekar, a klasszikus indiai zenét a dzsesszel ötvöző MoonArra lép fel ezen estén ragákat swingbe, hiphopba és blues-ba oltva. Az estet felvezeti a remek zongorista, Káel Norbert.
Jegyár: 3000.- Ft
Elővételben: 2500.- Ft
Jegyvásárlás
A38 Pesti Est 25 Tetőterasz: !Szkafander: TMX, Fatma, Legars, Marion
2017. május 27. 22:00
!szemfelnyitogató house buli zsivány pillanatok felidézésére vagy éppen elűzésére. !szombati négynegyedes !szkafanderkedés négy djvel két okból: mert mi mixelni imádjuk, te pedig hallgatni. !straight friendly house clubbing.
INGYENES
Részletek
Budapest Trap Squad Season Closing – Dublic, Dj Nara, B’Andre, Skrude, Sammie Beats, Myamo, Bevild, Glxy, SixSix
2017. május 27. 23:30
Száz csapda egyetlen estén csak azért, hogy a jó kellős közepébe pottyanj kiváló szett-királyok jóvoltából! Könnyed és élvezetes szárnyalás magasan a hullámok felett a hatalmas szezonzáró partyn!
Jegyár: 1490.- Ft
Elővételben: 1490.- Ft
Jegyvásárlás
Orrterasz | nyári szezon: Lick The Click! Sunburst x Isu, Crimson, Chrom
2017. május 27. 14:00
A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
INGYENES
Részletek
DJ Palotai
2017. május 28. 17:00
A magyar lemezlovasok királya és főmentora nagy utazásra visz bakelitjein zongorázva el azt a skálát, amelyen érzelmeink boldogan akrobatizálnak majd egyre magasabb regiszterbe jutva. Életöröm Palotaival!
INGYENES
Részletek
Preoccupations (ex-Viet Cong) (CA), Middlemist Red
2017. május 28. 20:00
Ha van zenekar, ami tökéletesen illik az A38 Hajó indusztriális csupa fém koncerttermébe, az a Preoccupations. Vagy ahogy a névváltoztatás előtt ismerték őket: Viet Cong. A kurrens gitárzenei színtér egyik legbeborultabb kvartettje két éve már adott egy súlyos klubbulit Budapesten, májusban pedig visszatérnek, hogy cím nélküli új albumukat is bemutassák a hazai közönségnek. A This Heat és a The Fall legjobb pillanatait idéző sűrű, zajos posztpunk-noiserock torpedók, szögletes gitárok, a háttérben borongós iparvárosok képeivel. Az estet a Middlemist Red vezeti fel.
Jegyár: 3000.- Ft
Elővételben: 2500.- Ft
Jegyvásárlás
Kiállítótér: Nemzetközi Wahorn Klub – évadzáró koncert
2017. május 29. 20:00
Harminc évvel a legendás Bizottság együttes megalapítása után Wahorn András képző- és életművész még mindig az avantgárd kísérletezés ösvényein jár. Havi rendszereséggel megrendezett zenei performanszain színre lépnek a kortárs magyar és nemzetközi szcénából érkező zenészek, festők, fotósok, performanszművészek, hogy egy összművészeti kísérlet keretén belül keressenek új utakat az előadóművészetben. Az előadói estek hátteréül az A38 hajó motorbárja szolgál, ami sajátos ipari romantikájával különleges atmoszférát kölcsönöz az előadásoknak.
Jegyár: 2000.- Ft
Elővételben: 1500.- Ft
Jegyvásárlás
Agnes Obel (DK), Musical Moralia
2017. május 29. 20:00
Dánia legtehetségesebb kortárs női előadója, Agnes Obel négy éve már elkápráztatta a Sziget közönségét letisztult, egyszerű zongorakísérettel előadott, egyszerre melankolikus és meghitt hangulatot közvetítő dalaival. Idén májusban egy – a csodálatos kamarapopos számaihoz talán jobban is illő – klubkoncertre tér vissza, hogy az A38 Hajó szervezésében az Akváriumban is bemutassa tavaly megjelent Citizen Of Glass című lemezét. Az estet felvezeti a magyar Musica Moralia.
Jegyár: 4900.- Ft
Elővételben: 4500.- Ft
Jegyvásárlás
Orrterasz | nyári szezon: Audiodiary – Gelka, Dnte
2017. május 30. 17:00
Ezernyi szín, fény, ritmus és szerkezet két kiváló mester jóvoltából csillog a fülünkbe a víz felett.
INGYENES
Részletek
Random Trip feat. Koszi Janka
2017. május 30. 20:00
A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. A 2008-2009 fordulóján budapesti klubokból induló, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már „kinőtte“ saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok.
Részletek
Swierkiewicz Róbert Két pólus – Síva forgó című kiállításának megnyitója
2017. május 30. 20:00
Swierkiewicz Róbert legújabb kiállítása egy olyan egyedi tervezésű album eredeti lapjait mutatja be, melyben nyelvi és képi rétegek rakódnak egymásra.
INGYENES
Részletek
Orrterasz | nyári szezon: Rock the Boat – Slanki & Turner
2017. május 31. 17:00
Két kiváló úriember gondoskodik ezen az estén arról, hogy a Jó tengerének Vidámság szigetén köss ki a hiphop, funk, a future beats, a trap és társaik csónakjában utazva.
INGYENES
Részletek
A38 Tetőterasz: Bankrupt, The Somersault Boy
2017. május 31. 20:00
Két erőteljes, vidám, felszabadító zenekar üvölt bele a remek kora nyári hangulatba a maguk és a közönség örömére ezen az estén.
Jegyár: 1000.- Ft
Elővételben: 800.- Ft
Jegyvásárlás
Orrterasz | nyári szezon: Fine Selection – Monoclick, Electric Boutique, Special guests: Erro & Contan
2017. június 1. 17:00
Hatalmas közös lazulás az orrteraszon a legkifinomultabb lemezlovasokkal, szettekkel, zenékkel, hangzásokkal és a legkiválóbb társaságban.
INGYENES
Részletek
A38 Pesti Est 25 Tetőterasz: Houdinis, Németh Róbert
2017. június 1. 19:00
A pop post punk dark wave nagy menekülőművészei és kitűnő dalnokai adnak nagyszerű koncertet ezen az estén azzal a Németh Róberttel karöltve, aki nemrégen mutatta be az A38-on kiváló szólóprojektjét.
Jegyár: 1800.- Ft
Elővételben: 1500.- Ft
Jegyvásárlás
We Lost The Sea (AU), Meniscus (AU), Dumbsaint (AU)
2017. június 1. 19:30
2015 feltehetően legfontosabb és legemberibb önterápiás lemezével, a Departure Songs instrumentális dalaival indul első Európa-turnéjára a sydney-i We Lost The Sea, akik énekesük tragikus elvesztését követően definiálták újra saját hangzásukat és a zenével való kapcsolatukat. Az utaztató alapélményű post-rock zenekar a belga Dunk! Fesztivál köré szervezett turnéjának részeként adja első hazai koncertjét az A38 Hajó koncerttermében, ahol két kiadó- és honfitársa, a Meniscus és a Dumbsaint gondoskodik majd a felvezetésről.
Jegyár: 1900.- Ft
Elővételben: 1500.- Ft
Jegyvásárlás

A38 a Petőfi TV-ben

The Stinky Rodders
2017. május 23. 23:00 – M2 Petőfi TV
A kiváló szekszárdi rockabilly trió, a The Stinky Rodders ugyan még nagyon fiatal, de a Mystery Gang elő-zenekaraként már komoly ismertségre és közkedveltségre tett szert. Pörgő vidám számaik könnyen nyitják meg az emberek szívét, mozdítják táncra a lábát.
Előzetes
Cleo T – Shine
2017. május 24. 23:00 – M2 Petőfi TV
Az eddig két nagylemezt a háta mögött tudó dalszerző-díva zenéjében a francia pop, a neosoul, a nyolcvanas évek szintetizátor-popzenéje, a balkáni folklór és a funk is találkozik, a műfaji kavalkádot pedig a chanteuse karaktere fogja össze. Koncertjei lényegében performanszok, ahol a tánc és a vizualitás épp olyan hangsúlyt kap, mint zenei nyitottságának francia szabadossága.
Előzetes
The Stinky Rodders
2017. május 24. 03:00 – M2 Petőfi TV
A kiváló szekszárdi rockabilly trió, a The Stinky Rodders ugyan még nagyon fiatal, de a Mystery Gang elő-zenekaraként már komoly ismertségre és közkedveltségre tett szert. Pörgő vidám számaik könnyen nyitják meg az emberek szívét, mozdítják táncra a lábát.
Előzetes
Moon Duo
2017. május 25. 23:00 – M2 Petőfi TV
A San Franciscó-i pszichedelikus színtér egyik kulcsfigurája, a gitáros-énekes Ripley Johnson 2006-ban alapította “híresebbik” zenekarát, a Wooden Shjipst. Ám alig három évvel később belekezdett egy másik projektbe feleségével, a japán származású Sanae Yamadával. A Moon Duo szigorú, repetitív és szuggesztív drone-rockja hamar kultikus tiszteletet hozott a párnak. A Moon Duo zenéje úgy repetitív, hogy közben egy percig sem unalmas, ott fortyog benne a pszichedélia, a space-rock, a minimalista drone, a new wave és még a puttyogós űrdiszkó is.
Előzetes
Cleo T – Shine
2017. május 25. 03:00 – M2 Petőfi TV
Az eddig két nagylemezt a háta mögött tudó dalszerző-díva zenéjében a francia pop, a neosoul, a nyolcvanas évek szintetizátor-popzenéje, a balkáni folklór és a funk is találkozik, a műfaji kavalkádot pedig a chanteuse karaktere fogja össze. Koncertjei lényegében performanszok, ahol a tánc és a vizualitás épp olyan hangsúlyt kap, mint zenei nyitottságának francia szabadossága.
Előzetes
Pedro & the Dogboomers
2017. május 29. 23:00 – M2 Petőfi TV
Akár a Duna-kanyar legjobb rockabilly együttesének is titulálhatnánk a Pedro and the Dogboomers-t, ha reklámra volna szükségük, amire szerencsére nincs, hiszen vidám, lendületes, ötletes, sodró zenéjük jobb minden reklámnál. A fiatalok pedig csak nyomják, és nyomják – legyen az Budakalász, Pomáz, Pilisvörösvár vagy Budapest – egyforma lelkesedéssel és lendülettel. Elvis, Eddie Cohran, Ricky Nelson, Carl Perkins és társaik is büszkék volnának rájuk!
Előzetes
Moon Duo
2017. május 29. 03:00 – M2 Petőfi TV
A San Franciscó-i pszichedelikus színtér egyik kulcsfigurája, a gitáros-énekes Ripley Johnson 2006-ban alapította “híresebbik” zenekarát, a Wooden Shjipst. Ám alig három évvel később belekezdett egy másik projektbe feleségével, a japán származású Sanae Yamadával. A Moon Duo szigorú, repetitív és szuggesztív drone-rockja hamar kultikus tiszteletet hozott a párnak. A Moon Duo zenéje úgy repetitív, hogy közben egy percig sem unalmas, ott fortyog benne a pszichedélia, a space-rock, a minimalista drone, a new wave és még a puttyogós űrdiszkó is.
Előzetes
Belau
2017. május 30. 23:00 – M2 Petőfi TV
Kedves Péter producer négytagú formációja az utóbbi évek egyik legizgalmasabb és legszerethetőbb hazai elektronikus lemezével rukkolt elő 2016 végén, hisz a Belau azt az érzékeny, elegáns elektronikát honosítja meg a hazai zenei életben, ami eddig mindig is hiányzott a hosszú utazások vagy éjszakai merengések aláfestéséből.
Előzetes
Pedro and the Dogboomers
2017. május 30. 03:00 – M2 Petőfi TV
Akár a Duna-kanyar legjobb rockabilly együttesének is titulálhatnánk a Pedro and the Dogboomers-t, ha reklámra volna szükségük, amire szerencsére nincs, hiszen vidám, lendületes, ötletes, sodró zenéjük jobb minden reklámnál. A fiatalok pedig csak nyomják, és nyomják – legyen az Budakalász, Pomáz, Pilisvörösvár vagy Budapest – egyforma lelkesedéssel és lendülettel. Elvis, Eddie Cohran, Ricky Nelson, Carl Perkins és társaik is büszkék volnának rájuk!
Előzetes
NB
2017. május 31. 06:00 – M2 Petőfi TV
A szentendrei NB zenekar a legújabb elektronikus zenei stílusokra alapozva hozta létre zenei nyelvét, amelyben megtalálhatók a hiphop, a dub, a drum’n’b ass, a break és más stílusok jegyei, mégis saját, hamisíthatatlanul könnyed és fiatalos egyéniségük határozza meg leginkább hangvételüket: a hosszú, gondtalan örömmel és sok szerelemmel átitatott szentendrei nyár hangulata hangokba foglalva Crazy Cavan, Eddie Cohran, Ricky Nelson, Carl Perkins, Tennessee Earnie Ford, Johnny Burnette, Elvis, Johnny Powers, BOPPERS, GORILLA… .
Részletek
Belau
2017. május 31. 03:00 – M2 Petőfi TV
Kedves Péter producer négytagú formációja az utóbbi évek egyik legizgalmasabb és legszerethetőbb hazai elektronikus lemezével rukkolt elő 2016 végén, hisz a Belau azt az érzékeny, elegáns elektronikát honosítja meg a hazai zenei életben, ami eddig mindig is hiányzott a hosszú utazások vagy éjszakai merengések aláfestéséből.
Előzetes
Ewert and the Two Dragons
2017. június 1. 23:00 – M2 Petőfi TV
Az észt Ewert and the Two Dragons kétség kívül a Baltikum egyik legmenőbb aktuális zenekara. A hatvanas-hetvenes évek folk-trubadúrjaiért (Simon & Garfunkel, Donovan) rajongó trió (az énekes Ewert Sundja, a gitáros Erki Pärnoja és a dobos Kristjan Kallas) 2009-ben jelentette meg The Hills Behind The Hills című, álomszép indie-folk dalokból összeállított bemutatkozó lemezét, majd Ivo Etti basszusgitárossal kiegészülve koncertezni kezdett. Zseniális színpadi produkciójuknak köszönhetően hamar elnyerték a környező országok közönségének és szakíróinak szívét, sorra aratják az elismeréseket és a legnagyobb balti és európai fesztiválokon lépnek fel.
Részletek
NB
2017. június 1. 03:00 – M2 Petőfi TV
A szentendrei NB zenekar a legújabb elektronikus zenei stílusokra alapozva hozta létre zenei nyelvét, amelyben megtalálhatók a hiphop, a dub, a drum’n’b ass, a break és más stílusok jegyei, mégis saját, hamisíthatatlanul könnyed és fiatalos egyéniségük határozza meg leginkább hangvételüket: a hosszú, gondtalan örömmel és sok szerelemmel átitatott szentendrei nyár hangulata hangokba foglalva Crazy Cavan, Eddie Cohran, Ricky Nelson, Carl Perkins, Tennessee Earnie Ford, Johnny Burnette, Elvis, Johnny Powers, BOPPERS, GORILLA… .
Részletek

A38 Hajó Budapest
Petőfi híd, budai hídfő
info@a38.hu
Jegypénztár / Infopult
(06 1) 464 39 40
H-V: 8-22h ill. programzárásig
Étterem
(06 1) 464 39 46
H-Szo: 11-23h
Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok