Sajátos univerzum | Kuplung

Magyarország legkorszerűbb népzenei formációja és egy sajátos univerzum, ahol műfaji korlátok már rég nem léteznek - a zene általános érvényű szeretete uralkodik egy sokszínű, de mégis egységes világban.

Facebook esemény ITT.

14937234_1289325887765495_9160056153748216794_n

Zuboly Magyarország legkorszerűbb népzenei formációja, egyben a hazai zenetörténet egyik legelképesztőbb vállalkozása. Az elmúlt években a brémai muzsikusok elszántságával zenélték, dalolták, regölték és reppelték végig hazánk minden valamire valóakusztikai terét. Zsuppal a hátukon megjárták már a söntések és színháztermek jótékony homályát és a modern művészeti galériák ragyogó fehér kiállítótereit. A Zuboly turmixgépében opera, operett, popslágerek, hiphop, beatbox-ritmusok, jazz-elemek, népdalok, szájharmonika- és falevél-szólók, nagybőgő, groteszk, népi hagyomány és a modern nagyvárosi folklór kavarog körbe-körbe – a végeredmény pedig élvezetes és lebilincselő.

Az Ethnofil koncertjein sajátos univerzumába repít, ahol műfaji korlátok már rég nem léteznek és a zene általános érvényű szeretete uralkodik egy sokszínű, de mégis egységes világban. Meghatározó népzenei gyökerek, improvizáció és elektronika tarkította eklektikus kavalkád. A 2012-es A38 Talentométer győztese két éve adta ki második nagylemezét, a Kókuszmúzeumot. A zenekar koncertjein elképesztő hangsúlyt kap a vizualitás, amely élő vetítés (Aether) formájában nélkülözhetetlen elemévé vált az Ethnofil által teremtett egyébként is egyedi atmoszférának.

A koncertek után Dj Palotai balkán – világzenei lemezgyüjteményéből válogatva pörgeti a talpalávalót, aminek az ívét többek között a Művészetek Völgye – Palya Udvarának fergeteges bulijaiból ismert Dj Nairobi viszi tovább, egészen kifulladásig.
2016.11.19., szombat 20-04-ig
Belépők:
Early Bird: 900Ft – Korlátozot számban!
Kedvezményes árú: 1200Ft
Teljes árú: 1500Ft

Jegyek elővételben megvásárolhatóak onine, a Tixa hálózatán: https://tixa.hu/zuboly_ethnofil_kuplung

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok