április 2016 hónap bejegyzései

Elszállt állócsillagok: Rossz időzítés

Hidegháború, kémek és nyomozók, különös szabályok, hanyatló pompa, bizonytalan kiszámíthatatlanság – és szerelmi dráma

Szezonnyitó Harley-Davidson

Rekordlétszám, több mint 350 fő és 200 motor vett részt a Harley-Davidson Szezonnyitó ünnepségén, amelyet a hagyományokhoz mérten a Harley-Davidson Budapest Bázisán, rendeztek április 23-án, szombaton. Az eseményre az ország minden tájáról érkeztek a Harley-sok, hogy egy közös bulival és természetesen az első közös gurulással, motoros felvonulással ünnepeljenek.

ZAWAR Collective

Végül is kiderül, hogy az idegbeteg gesztusok is algoritmus szerint rángatóznak a vásznon és a legvadabb vágyaink is már rég fönt vannak a neten. Turkálunk a digitális képek özönében, és újrahasznosítjuk azokat, egyúttal inspirálódunk is általuk.

Motor, bőrruha és fehér fátyol

Extrém, dögös és kicsit sem hétköznapi! A báli ruha a szekrényben marad, helyette fehér bőrruhát ölt az ara, gyönyörű vasparipán száguldva a színpadra. Ha azt hiszed, hogy ez minden, akkor készülj fel, mert meg fogsz lepődni!

15 év – 15 érv a NAAF mellett

Idén nyáron, augusztus 4. és 7. között immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb amerikai autós rendezvénye, a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban, a Monostori erődben. A jubileum alkalmából számos újdonsággal és érdekességgel várják az amerikai autók szerelmeseit a szervezők!

Az Open Road legkirályabb fellépői

Elérkezett a várva várt pillanat, és végre a teljes line-up-ról lehull a lepel! A fesztivál zenei repertoárjában nincs hiány az acélos rockzenéből sem a blues-ba hajló dallamokról. Vagány fellépők, fülbemászó dallamok, hajnalig tartó bulik, de a java még hátra van, következnek az utolsó nagy nevek!

Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok