Az építész érintése

Kovács Kriszta építészmérnök másként érinti meg az embert, mint kor-, és kartársai. Az általa közvetített frissesség és erő olyan pluszt ad, amit a szürke betonkockákban kínlódó hivatalnokoknak és egyéb irodistáknak receptre kéne felírni.

2002-ben építészmérnökként diplomázott az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán, és évekig építészként dolgozott. Ezután fenekestől felfordult az élete, és ma már ő fordítja meg másokét. Kikérdeztük Krisztát, hogy jött ez így össze neki:

2007-ben a Gizella Stúdióban svéd-masszázst tanultam, akkor még hobbiként űztem, de rövidesen ez hivatássá vált. A tradicionális japán masszázs mélyebb, átfogóbb rendszerében találtam meg a test, lélek és tudat harmóniájának fontosságát. A test szimmetriájának helyreállításával nem csupán mozgásszervi, de belgyógyászati és pszichológiai panaszok is enyhíthetők, megszüntethetők.
A Metafizikai tanácsadó és speciális terapeuta képzést amiatt választottam, mert önismeretben, valamint a betegségek gondolati és mentális eredetének felkutatásában új módszereket adott.

fogas1  “Egy jó masszázs az érintés gyógyító erejét és a szaktudást ötvözve
ellazítja a testet és az elmét.
A masszázst valamennyien ösztönösen alkalmazzuk.
Ha testünk valamely pontján fájdalmat érzünk, automatikusan rátesszük
a kezünket, és simító, dörzsölő mozdulatokkal próbáljuk enyhíteni a fájdalmat.
Ahol mindez tudással párosul, orvosilag is elismert hatások
érhetők el mind mozgásszervi, mind belgyógyászati szinteken.” 

Honlapján több információt találsz, de hamarosan frissítjük bejegyzésünket személyes tapasztalatainkkal: a budapesti csudabogár ugyanis invitált minket, és nem tudtunk ellenállni! 😉

Bejelentkezés: +36 20 290 6010 vagy egyjomasszazs@gmail.com

 

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok