Buborék Fesztivál

Attila a távolságot (mint üveggolyót) megkapta - egy vasi munka miatt nem is tud eljönni az idei buborékra. Billentyűzet-, és homlokráncolás közepette, mindenféle lírai ömlengés nélkül küldte az ajánlót. A kísérőlevélbe csak annyit írt hozzá: "Ti bezzeg el tudtok menni"

Origo Buborék Fesztivál – 2013.
2013.07.25., csütörtök 14:00 – 07.28., hétfő 00:00
Ingyenes szabadtéri program 🙂

Idén is buborékozhattok Budapest legstílusosabb fesztiválján július 25-28. között, a Forma-1 hétvégéjén az Erzsébet téren, belépődíj nélkül!

buborék fesztivál
Champagne-ok, pezsgők, proseccók, cavák, ciderek és a Buborék-borbár hazai habzóborai várnak rátok, világhíres márkák és újonnan debütált tételek egyaránt!
A Strongbow Buborék színpadon Belmondo, Manoya, Good Time Boys és az Elefánt koncertezik esténként 8 órától, utánuk DJ Senior Hal és Lotfi Begi zenél, s a pezsgés kora délutántól késő éjjelig tart nálunk! Figyelemreméltó gasztro-választékkal is készülünk, LED-falon követjük a Magyar Nagydíjat, lesznek vezetett kóstolók, Buborék Pezsgőkoktél bajnokság, szakmai előadások, a poharakat pedig újra és újratöltjük…
A rendezvény idén is INGYENESEN látogatható, a standoknál készpénzzel fizethettek, részben lefedjük a területet erős napsütés és eső ellen, kényelmes lesz, laza és elegáns… ugye nem is kérdés, hogy jöttök?

Origo Buborék Fesztivál 2013


Időpont: 2013. 07. 25.
Helyszín: szabadtér
Cím: 1051 Erzsébet tér
Web: origo.hu/buborek
Forrás: kép&szöveg: facebook.com/BuborekFesztival

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok