AZ ÚR NYOLCADIK KERÜLETE

"Elkezdtem megőszülni, de ezt is megértem!" Megjelenik március 30-án, könyvbemutató április 22-én

320 oldal lett (az elég vaskos 😀 ) és már előrendelhető is, ezen a linken: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/az-ur-nyolcadik-kerulete

“Köszönöm szépen mindenkinek, aki hitt benne vagy bennem, és velem ellentétben türelmesen és hisztik nélkül kivárta azt a fordulatokban gazdag kálváriát (Kálvária teret 😀 ), hogy megjelenhessen, különösen pedig nekik köszönöm: Katalin Rosta,Ferenc PálZsuzsanna SzekáryZsolt Nagy KoppánySzabo Tibor BenjaminSzpisják Blanka,Lakatos IstvánBéla Fehér, Orbán János Dénes,Lukrécia Szerénke BorgiaDemeter SzilárdTimár AlpárFerenc Markovits, Kőrösi Zoltán, Őze Áron és Németh Zoltán  🙂  <3  🙂 ”

KÖNYVBEMUTATÓ: 2017.04.22-én, szombaton 17.00-18.00, Millenáris, Supka Géza terem
Előadják: Kovács Vanda, Őze Áron, Pál Dániel Levente és Nagy Koppány Zsolt – FB esemény ITT!

Pál Dániel Levente 
AZ ÚR NYOLCADIK KERÜLETE
TÖRTÉNETEK A VÁROS ÉS A ZÓNA HATÁRÁRÓL

AZ ÚR NYOLCADIK KERÜLETE

A helyszín Józsefváros, Budapest nyolcadik kerülete. Nem a Palotanegyed, hanem a Nagykörút túlsó oldala, a Város és a Zóna határa, sok itt ragadt vagy ide sodródott emberrel és sorssal. Élnek itt az őslakos magyarok és cigányok mellett törökök, kínaiak, vietnámiak, arabok, mindenféle afrikaiak, cserediákok, öreg forradalmárok, házfoglalók, háborús menekültek, piti és nagystílű gengszterek és vagy egy tucat vallás és szekta aktív hívei. Itt van elszórva pár négyzetkilométeren minden, ami a mi régi és ami a mi új Európánk. Itt lakom, ezen a környéken gyűjtöttem legtöbb történetem – ezeket rendeztem könyvvé.

UPDATE Pál Dániel Levente: “Tegnap Böcskei Balázs vendége voltam a Klubrádióban Prókai Eszterrel, az Abcúg újságírójával. Ezen a linken 07:09-től kezdődik a Konkrét című műsor, onnan jövünk mi. A fő téma a szocioújságírás és Az Úr Nyolcadik Kerülete: aki tudni szeretné, mekkora árat árat fizet József gyerekei Túró Rudijáért, miért nem adnak leckét és mégis miért integrál egy szegregált iskola, egyedül vannak-e Józsefváros éjszakázói, mi az a fiatal koldusok között népszerű “repülős trükk”, és hogy ki szeret kit és azt hogyan teszi a kilátástalanságban, az indítsa el: történeteket mesélünk és arról beszélgetünk, hogyan lehet történeteket mesélni.

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok