Barna Berni: The One- A Könyv

Válaszokat kutatok. Kérdéseket teszek fel a Világ "hiteles" ismert, vagy alig ismert Mestereinek. Velük beszélgetek, a szeretet igaz minőségéről.

Egy napos délután teljes káosszal a fejemben éppen a saját labirintusom egy tisztására érkeztem és elemi erővel hasított belém, hogy ez az egész válaszok keresése dolog, a létezésre és célokra, életre és halálra, sokkal egyszerűbb annál mint ahogy azt a káoszban látjuk. Sokkal egyszerűbb és ezt az is mutatja, hogy azok akik képesek megnyugtató válaszokat adni nem beszélnek félre, hanem tiszta, érthető, semmiképpen nem félelemkeltő és fensőbbséges válaszokat adnak. Nem ilyeneket, hanem olyanokat amelyek megnyugtatják a szívet és az elmét. Arra gondoltam jó lenne a legfontosabb kérdésekről olyanokkal beszélgetni akik már kijöttek az elme labirintusából. Ők azok akiknek a szava tisztán érthető, ők akiknek a társaságában nincs szorítás a gyomrodban, nincs minek megfelelned, mert valóban nincs más csak a szeretet. A lényük nem azt sugallja, hogy te csak egy halandó vagy. Mert tudják mi itt mind egyek vagyunk. The One. Egy.

Barna Berni: The One- A Könyv

Barna Berni: The One- A Könyv

Ezért összeszedtem a legfontosabb kérdéseket. Életről, halálról, Istenről és arról az érzésemről és hitemről, hogy azok a tanítók kiket már nem az Ego vezet megerősítik, hogy nem számít keresztény vagy-e, vagy zsidó, vagy hindu, vagy a természetben hiszel. Ezek a hagyományaid, részeid, de nem választ el attól az alap igazságtól, hogy minden Egy. Ettől csak te választhatod el magad. Hiszem, hogy a fontos kérdésekre adott válaszok, ugyanazok. Abban bízom, hogy amikor ennek az utazásnak a végére érünk örökre megváltozik ahogy magunkat és a világot látjuk. Ez hozza majd el a valódi változást. Egyszerű lesz. Szép és félelmek nélküli.

FB oldal ITT! 

Legközelebbi esemény: Egy kérdés – Egy válasz – egy tér
Időpont: 2017.03.02, 18:00-20:00
Helyszín: MagNet Közösségi Ház (1062 Bp., Andrássy út 98.)
FB esemény ITT! 
A nyakamba vettem a Világot, hogy választ kapjak a kérdéseimre. Ezekből az élményekből született a The One – A Könyv. A válaszokat a csendben találtam meg. A csend és a Mestereim (Mooji, Gangaji, Eli Jaxson-Bear) arra ösztönöznek, hogy mások is megkaphassák a támpontokat a saját válaszaik megtalálásához.
Ezen az estén kérdezzetek és én válaszolok!
Kérdezz, ahogy jólesik, vagy csendesedj el, hogy EGY térben lehessünk együtt. Az EGY terében.

Tudnivalók:
– Gyere kényelmes ruhában!
– Hozz párnát vagy bármit, ha inkább elfeküdnél az ülés helyett.
– Hozz kendőt és vizet, mert szükséged lesz rá!
– A helyszínen meg lehet vásárolni a könyvet és dedikálás is lesz.

Hozzájárulás: 1500 Ft

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok