Karácsonyi Angyalkereső játék

A Budapest Alulnézetből meglepetése Nektek egy Karácsonyi Angyalkereső sétajáték! A séta során a karácsonyi ünnep kialakulásával és hagyományaival ismerkedhettek meg :)

A karácsony előtti rohanásban egy kicsit pihenjetek meg és fedezzétek fel, hol rejtőznek angyalok a belvárosban, a budapesti házak falain. A séta során a karácsonyi ünnep kialakulásával és hagyományaival ismerkedhettek meg. A játék elején egy feladatlapot és egy térképet kaptok. A hat állomás mindegyikén egy borítékot kell megkeresnetek, melyben elrejtettük a feladatlapon lévő kérdésekre a helyes választ. Az állomások felkutatásában segítségetekre lesznek az angyalok.

Budapest Alulnézetből Ajánlom Budapest

Fontos! A kapott térképen, ha pontosan rajzoljátok be, az útvonalat egy meglepetés jelenik meg. A játék végén, ha visszaérkeztek a kiindulópontra és helyesek a megfejtéseitek, apró meglepetéssel kedveskedünk nektek. Mindenkit szeretettel várunk az angyalkeresésre, amelyre egyedül, családdal, barátokkal, gyerekekkel, babakocsival, kutyával is érkezhettek! Csapatépítésnek is kiváló program.
FB esemény, jelentkezés: https://www.facebook.com/events/343312089371187/

A játék szombaton 10 órától 15 óráig tart. Mindenki egyéni ütemben haladhat a megadott útvonalon, de a játékba becsatlakozni csak fél egyig lehet, hogy még kényelmesen teljesíteni tudjátok a feladatokat sötétedés előtt. A játék maximum 2 óra alatt könnyen teljesíthető.

Amire szükségetek lesz: toll, vagy ceruza, meleg öltözék, esetleg látcső (nem kötelező) és jókedv!

A játék a belvárosban lesz, de a pontos találkozási helyszínt a jelentkezés után küldjük el.

A játék ára fejenként 750 forint. Gyerekeknek 14 éves korig ingyenes.

Sok sok szeretettel várunk mindenkit!

A Budapest Alulnézetből csapata

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok