Nagy Sportágválasztó

Nagy örömünkre idén is megrendezik a Budapesti Nagy Sportágválasztót májusban, ahol több mint 100 sportágat lehet kipróbálni, a közismertektől a sosem hallottakig, híres sportolók közreműködésével. A belépés mindenkinek ingyenes!

Nagy Sportágválasztó montázs

A Nagy Sportágválasztó non-profit rendezvénysorozatot 2007-ben indították útjára Budapesten. Az elmúlt 8 év alatt a rendezvény hatalmas és folyamatos fejlődési utat járt be, hiszen a kezdeti 20 kipróbálható sportág 100 fölé emelkedett, a látogatói létszám a kezdeti 300 főről 22 ezerre duzzadt! Budapesten egy évben két alkalommal: májusban és szeptemberben tartjuk rendezvényeinket. Rendezvényeinken számos élsportoló, neves sportszemélyiség is megjelenik fontosnak tartva célkitűzéseinket, nevezetesen: minél többeknek kedvet csinálni a sportoláshoz és segíteni a sportágválasztást.

A Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.
A rendezvényre minden korosztályból szívesen látják a résztvevőket, pénteken elsősorban óvodai és iskolai csoportokat, de délután 2 órától és szombaton bárkit! 🙂

TALÁLKOZZ BAJNOKAINKKAL! GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

Május 27-én 14 órától, valamint 28-án 9 és 17 óra között várják az egyéni látogatókat, REGISZTRÁCIÓ ITT!

FB esemény ITT

Nagy Sportágválasztó


Időpont: 2016. 05. 27. 14:00 - 2016. 05. 28. 17:00
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/B
Belépő: ingyenes
Web: sportagvalaszto.hu

Nagy Sportágválasztó 2016 május Ajánlom Budapest

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok