Óbudai Futófesztivál 2017

A sportolni vágyókat mindig szeretjük egy kis újdonsággal meglepni. Az Futófesztivál 2017-ben is kétnapos lesz, ennek oka, hogy mindenki kényelmesen rajthoz tudjon állni, szülők együtt futhatnak gyermekeikkel, vagy akár további kihívást érezve magukban a másik napon, kényelmesen indulhassanak a hosszabb távokon is.

Tavaszi rendezvények között már a megszokott időpontban április utolsó előtti hétvégéjén
újra Óbudai Futófesztivál!

obudai_futofesztival_2017

A két napon összesen 8 választható távon tudnak a nevezők rajthoz állni. Az első nap a Családi Futónapon a Mini (500 m), a családi (2017 m), a 3,5 km-es, a  nordic walking távon valamint új szereplőként az 5.5 kilométeres távon indulhatnak. A második napon a kilométer szerelmeseinek szervezett futamokon 10.5 km-es, félmaratoni, és félmaratoni váltóban 2 és 3 fős csapatokba szerveződve mérettethetik meg magukat az indulók.

Kifejezetten a futófesztiválra készített honlap segíti a regisztrációt, ahol minden hasznos információt igyekszünk a futók rendelkezésére bocsátani.Híreinkben folyamatosan tájékoztatjuk nevezőinket az eseményhez kapcsolódó fontos információkról, valamint a sokak által feltett kérdésekre újra és újra visszatértünk. A nevezés is a honlapon lehetséges! 🙂

Forrás: www.obudaifutofesztival.hu

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok