Közös hulahopp a Margitszigeten

Sokan azt hiszik, hogy nekik ez nem menne, nem forogna a karika. Van egy jó hírem, a tesiből felmentettek is sikerélménnyel távoznak tőlem :) - Nagy Éva Tünde szervező

hulahopp oktatás ingyen

Kortól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várok a gyönyörű Margitszigeten! A Nagyréten leszünk, ami a sziget északi részén található, a Japánkert és a Grand Hotel szomszédságában, április 9-én, délután 2-3-ig, FB esemény ITT!
Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá. Jöhetnek gyerekek, felnőttek, kezdők, haladók, profik, vagyis bárki. Sokan azt hiszik, hogy nekik ez nem menne, nem forogna a karika. Van egy jó hírem, a tesiből felmentettek is sikerélménnyel távoznak tőlem 🙂 Nem baj, ha egyáltalán nem tudod pörgetni, könnyen megtaníthatlak rá. Ügyesebb vagy, mint gondolnád! Amennyiben már van némi gyakorlatod, új ügyességi elemeket tanulhatsz! Mire jó a hulahoppozás? Ez egy szuper fejlesztőeszköz, mely szórakoztat és rengeteg pozitív élettani hatása van.
Javítja a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, zsírégető hatása van és nem terheli az ízületeket. Tartásjavító, és izomerősítő. Növeli a koncentrált figyelmet, a kitartást, az egyensúlyt, állóképességet, ügyességet, és a szem- kéz- láb koordinációját. Sikerélményt ad, növeli az önbizalmat. Nagyszerű kikapcsolódás! Hihetetlen, de pöröghet a karika derékon, csípőn, combon, térden, térd alatt, bokán, mellkason, vállon, vállcsúcson, kézfejen, tenyéren, csuklón, karon, könyökön, felkaron, nyakon, fejen, na és persze a levegőben. Vagyis mindenhol.
Külön imádom, hogy tokától bokáig végigmasszíroztathatom magam a forgó karikával. Még hosszan sorolhatnám, hogy miért jó hulahoppozni… 🙂 Milyen a jó hulahoppkarika? A méret a lényeg, minél nagyobb, annál jobb! Felnőtteknek kilencvenesnél kisebb ne legyen. Nehezített karikával nehéz ügyességi elemeket megtanulni, az inkább erősítésre való. A fából készült karikák sem ideálisak, azonban gyönyörű kék-zöld foltokra lehet szert tenni. A játékboltban kapható karikák teljesen megfelelnek a célnak. Optimális magasság az, ha a köldökünkig ér. Amennyiben nem sikerül ekkorát beszerezni, akkor se legyen kisebb a csípővonalnál. Az eseményre mindenkinek hoznia kell hulahoppkarikát. Akinek nem sikerül, néhány plusz szokott lenni nálam. Az eseményre rákereshetsz a facebook oldalán is, Tanulj ingyen hulahoppozni néven. Karikára fel, hamarosan találkozunk! 🙂

További testébresztő programok a Coca-Cola Testébresztő oldalon.

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok