Városligeti Műjégpálya

Az érzés, hogy egy világváros közepén, csodálatos műemlékek és évszázados fák árnyékában páratlan gazdag kulturális környezetben élvezhetjük a mozgás örömét, egyedülálló Közép-Európában.

Budapest egyik gyöngyszeme a műemléki védelem alatt álló Városligeti Műjégpálya, amely immár több mint 100 esztendeje a téli mozgás és szórakozás jelképe.  Már november 28-tól várják a korcsolyázni vágyókat –  voltál már ebben a szezonban?
A 2012 elejére elkészült felújítási munkák során megújult és kibővült a jégfelület és a fogadóépületek, emellett újjáépült a II. világháború során lebombázott épületszárny is. A kialakított fogadóközpont a külföldi és belföldi vendégek által használható, számos, a Városligetben eddig hiányzó turisztikai funkcióval bővült.

Városligeti Műjégpálya

Városligeti Műjégpálya

Jégreszállás


Időpont: 2014. 02. 15. 17:00
Helyszín: Városligeti Műjégpálya
Cím: 1146 Olof Palme sétány 5
Belépő: 300Ft
Email: iroda@mujegpalya.hu
Web: mujegpalya.hu
Telefon: +36 1 363 2673


MasterCard® PayPass™ Jégreszállás – Korizz és bulizz 300 Ft-ért!
Vásárolj akár 2 belépőt MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass kártyáddal egyérintéses fizetéssel, és így fejenként mindössze 300 Ft-ért élvezhetitek a jeget! A korizás mellett kétórás Music Killers DJ-szett Lotfi Begivel és snowboard bemutató is vár, sőt, ha játszol, színes sapit és matricákat is kaphatsz!

Belépőjegyek, nyitva tartás erre!

pic_1392212367_968

 

jég

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok