Bartók újratöltve

A kékszakállú herceg vára punk köntösben, A csodálatos mandarin szereplői egy éjszakai bárban, A fából faragott királyfi interaktív installációban elevenedik meg a fiatalok nyelvén 20-20 percben a Színház - és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor hallgatói, Komlóczy Zoltán rendező-tanár, és Uray Péter, a kaposvári egyetem rendező tanárának mentorálásával. Egy 135 éve született zeneszerző színpadi művei + mai fiatalok ötletei = Bartók újratöltve az Átriumban egyszeri alkalommal!

Bartók újratöltve
December 20-án egy több mint fél éves folyamat eredményét ünnepelhetjük az Átriumban. Tavasszal kiírt Bartók újratöltve pályázatunkra beérkezett koncepciókat és terveket egy remek szakmai zsűri (Dr. habil. Csanádi Judit, Magács László, Nagy Fruzsina, Pálfi György, Szabó Balázs) bírálta el és választotta ki a legjobb elképzeléseket.

November 16-i Bartók135 kiállításunkon ki is hirdettük az eredményt: A csodálatos mandarint a székesfehérvári Tóparti Gimnázium, A fából faragott királyfit a Pécsi Művészeti Gimnázium és A kékszakállú herceg várát a budapesti Leövey Klára Gimnázium diákjainak feldolgozásában láthatja viszont a közönség az Átrium Film-Színházban.

A három csapat 5 héten át mentorok segítségével dolgozta tovább a koncepcióit és alakította ki a háromszor 20 perces előadások látványvilágát. A komoly munka eredményét tekinthetjük meg december 20-án!
December 20., kedd 15:00–16:30
Átrium Film-Színház (Margit körút 55.)
A műsor:
15.00-15.30 A csodálatos mandarin (Tóparti Gimnázium, Székesfehérvár)
15.30-16.00 A fából faragott királyfi (Pécsi Művészeti Gimnázium)
16.00-16.30 A kékszakállú herceg vára (Leövey Klára Gimnázium, Budapest)

A közönség számára november 30-tól jegyek vásárolhatók meg 1800 forintos jegyáron az Átrium Film-Színházban.
http://atriumfilmszinhaz.hu/jegyek/online-jegyvasarlas

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok