Edda Művek finálé a Trackben

Mi nem szólunk 3-szor, csak egyszer figyelmeztetünk minden Edda rajongót, hogy augusztus 26-án a Barba Negra Trackben a helye az Edda nyárzáró koncertjén. Igazi megabulira készül a zenekar, bár nekünk nem kell más, mint színtiszta rock – amit Pataky Attiláék ígérik, meg is kapunk. Addig pedig már csak 1 hét van, csak annyit üzennünk, hogy Bírd ki!

Az Edda -, és a Pataky Művek egész nyáron sólyomként szállt városról városra, fesztiválról fesztiválra, szó szerint végig koncertezték az utóbbi 3 hónapot, az országot járva, kicsit sem hűtlen rajongóik legnagyobb örömére gőzerővel tolták a rockot. A nyár végéhez közeledve azonban visszatérnek Budapestre, hogy egy igazi grand fináléval, ’totálbrutál’ show-val zárják a szezont.

Már megszámlálni sem lehet, hogy a Miskolcról elindult banda hány koncertet adott az elmúlt 40 évben, de nem is kell, mert minden egyes átélt buli egyszeri és megismételhetetlen, a zenekar és a rajongók között szabadon áramlik az energia, a tömeg egy nagy családot alkotva énekel, tombol és felszabadul.

Augusztus 26-án, a nyáron utolsó alkalommal élhetjük át ezt az Érzést, egy nagy fináléban, az Edda szerzemények szárnyán utazva, búcsúztatva a nyarat. Még utoljára a csillagos ég alatt, torkunk szakadtából énekelhetjük a legnagyobb slágereket és hogy ’Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet’.

Rockerek, Eddások tehát sorakozó – kedvezményes jegyek még hétfőig kaphatóak – és találkozzunk 1 hét múlva a Trackben!

Részletek:

Edda Művek – Pataky Művek

Dátum: 2016. augusztus 26.
Helyszín: Barba Negra Track –  Budapest, Neumann János utca 2.
Menetrend:

18.00 – kapunyitás
19.00 – Pataky Művek
20.00 – EDDA Művek

Jegyárak: augusztus 22-ig 2999 Ft, utána 3499 Ft

Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/edda_muvek_20160826

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1133648096708856/

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=qbc2qqbdVxA

 

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok