Bonobo a Millenárison

The North Borders című új lemezével indult világ körüli turnéra Bonobo, és szerencsére Budapestre is terveztek egy állomást. Szóval itt az újabb lehetőség, hogy élőben is meghallgassuk őket a Millenárison.

Az egyik legnagyobb kedvencem… már jópár éve! Olyan, amihez mindig vissza tudok térni, ha éppen nincs ötlet, hogy mit is hallgassak.
Igazi békességet és szabadságot áraszt magából. Abszolút nyári zene, annyira, hogy szinte kedvünk támadhat kimenni egy közeli vízpartra, még akár télen is! 😀
Minden megtalálható benne, ami szerethető: jazz, soul, chill, és persze remek vokálosok, akiket mindig nagyon jól választ ki Simon Green, azaz Bonobo.
Akinek 2010-ben a Gödörben megrendezett koncert kimaradt, itt az alkalom, hiszen az új lemezével indult világ körüli turnéra és szerencsére Budapesten is van egy állomása. Szóval itt az újabb lehetőség, hogy élőben is meghallgassuk őket! Felejthetetlen koncertélménynek ígérkezik, jelölték is AIM AWARD 2013 legjobb élő koncertelőadása kategóriájában.

bonobo-live-facebook

És a ráadás! Nemrég jelentették be, hogy a koncert előtt fellép Barabás Lőrinc is, ami egy tökéletes választás a koncert szervezőitől!

Zenekar tagjai:
Simon Green (Bonobo): bass/electronics/keys
Szjerdene: vocals
Jack Baker: drums
Michael Lesirge: woodwind
Ewan Wallace: guitars
Johnny Tomlinson: keyboards

Bonobo Live


Időpont: 2013. 09. 20. 20:00
Helyszín: Millenáris Teátrum
Cím: 1024 Kis Rókus u. 16-20
Web: bonobomusic.com
Forrás: millenaris.hu


Kedvezményes elővételi jegy: 5900ft
Helyszini jegyár a rendezvény napján: 7500ft

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok