Egy véresen komoly buli

Augusztus 25-én a nyár legextrémebb bulijára készül a Leander Kills a Barba Negra Trackben!

Leander Kills

Köteles LeanderBodor MátéCzifra MiklósJankai Valentin alkotta négyes ugyanis a koncertet egy valódi Pankrátor Show-val fejeli meg. A nagyszínpaddal szemben felépülő ringben a vendég Nova Prospect műsora után a HCW pankrátorai tartanak exkluzív bemutatót Icarus vezetésével, akit már a Valami folyjon klipjéből is ismerhetnek a metalrajongók.

Az extráknak azonban itt még nincs vége, a Leander Kills további meglepetésekkel is készül, köztük a Tankcsapda Lopott könyvek című nótájának brutális átiratával, amely egy speciális TCS hanghordozón lát majd napvilágot az ősszel. Ezen a koncerten lehet megvenni, vagy előrendelés esetén átvenni azt a két új Leander Kills pólómintát, melyet kifejezetten erre a koncertre készít a zenekar.

Ez lesz az a buli, amelyet bűn lenne kihagyni, minden Leander Kills rajongónak, és amelyre izgalommal fogunk visszagondolni majd a hűvös őszi estéken. Tehát húzzuk meg még az augusztus utolsó hetét és vessük bele magunkat az éjszakába, találkozzunk a Trackben és zúzzunk egy nagyot!

Részletek:

Leander Kills – Nova Prospect – Pankrátor Show

Dátum: 2016. augusztus 25.
Helyszín: Barba Negra Track –  Budapest, Neumann János utca 2.
Menetrend:

18:00 kapunyitás
18:40 Nova Prospect
19:30 HCW
20:30 Leander Kills

Jegyárak: 2499 Ft a készlet erejéig, utána 2999 Ft

Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/leander_kills_20160825

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1706856262911159/

Videó: https://youtu.be/0O-c-NN-qZc

 

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok