Forró éjszakák – Barba Negra Track

A Pál Utcai Fiúk Magyarország egyik legnépszerűbb underground zenekara, a Depresszió öthónapnyi kihagyás után játssza első fővárosi koncertjét, lesz Rage Against the Machine a Subscribe-bal, valamint Alvin és a Mókusok klippremier élőben - mindez a Track-ben

Subscribe Rage Against the Machine Ajánlom Budapest

Májusi eső aranyat ér, hát még egy jó buli a fővárosi éjszakában, a Barba Negra Track-ben, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük a pop-rock és punk fenegyerekek koncertjeit. Az őrületes Track-nyitó koncertsorozat után eljött az idő, hogy teljes mellbedobással beindítsuk a nyarat, felforrósítsuk az éjszakákat és átadjuk magunkat a zenei eufóriának. Ebben segítségünkre lesz a Pál Utcai Fiúk, a Depresszió, a Subscribe és az Alvin és a Mókusok, és ez még csak a kezdet. Az 5 éves Barba Negra a Track koncertjeivel hozza el nekünk idén is a nyarat!

Péntek 13, Pál Utcai Fiúk, Track – Mi lesz itt?

Ha meghalljuk a ’Pál Utcai Fiúk’ nevet nemcsak az iskolai kötelező olvasmány jut eszünkbe, hanem kis hazánk másik, bár nem irodalmi, hanem könnyűzenei vonatkozásban kiemelkedő zenekara is egyből beugrik. Hogy kik ők? Honnan indultak és hová érkeznek?  – úgy véljük a 30 éves pályafutásuk alatt a nagyközönségnek már sikerrel bemutatkoztak, nem véletlen tudhatják magukénak „Magyarország egyik legnépszerűbb underground zenekara” címet, de aki mégsem ismerné a szigetszentmiklósi bandát, azoknak üzenjük, hogy itt az ideje, hogy eltöltsenek egy estét a srácokkal.
És ha már lúd, akkor legyen kövér, vessük bele magunkat a budapesti éjszakába, szabadtéren, a csillagos ég alatt szólnak majd a kedvenc PUF dalok, de ez még nem minden, hiszen a koncert dátum, a péntek 13-a is sejteti, hogy különleges estében lesz részünk.
Találkozzunk a grundon, azaz a Track-ben, május 13-án és indulhat az éjszakát betöltő rock and roll buli. Készüljetek!
Részletek:  Pál Utcai Fiúk Dátum: 2016. május 13. péntek Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend: 18.00 Kapunyitás 19.00 Twentees 20.30 Pál Utcai Fiúk Jegyárak: 2 499 Ft Jegyvásárlás + Facebook esemény + Video 

 Depresszió söpör végig a Barba Negra Track deszkáin

Öthónapnyi kihagyás után játssza első fővárosi koncertjét a Depresszió zenekar, akik december 19-én a 15 éves jubileumi koncerttel búcsúztak egy rövid időre a budapesti közönségtől. Persze a kisebb pihenő alatt sem lustálkodtak a fiúk, sőt, nagyon is nagy munkába voltak, koncert DVD-jüket készítették, de ahogyan az lenni szokott, most kiszabadulnak a négy fal közül, hogy újra bevegyék az országot.
Hogy mennyire tele vannak energiával, amit a közönségnek szánnak, az kiderül május 14-én a Barba Negra Track-ben, ahol őrületes „depressziós hullám” fog végigsöpörni a rajongók legnagyobb örömére. Az estét pedig kettő, igen csak jól hangoskodó banda nyitja majd. Először Nova Prospect fog játszani, majd a Strong Deformity fogja felforrósítani a hangulatot.
Szóval, pesti fenegyerekek, lehet készülni, mert most hétvégén lecsapnak Halász Feriék, és az biztos, hogy amíg érezzük a nyakunkat, vagy egy kis energiát magunkban, nem hagynak nyugton minket.
Részletek: DEPRESSZIÓ Dátum: 2016. május 14. Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend: 18.00 Kapunyitás 18:40 Nova Prospect 19:30 Strong Deformity 20.30 Depresszió Jegyárak: 2 500 Ft Jegyvásárlás Facebook eseményVideo

 RATM buli a Subscribe-bal a Barba Negra Track-ben

Mi kell egy ütős rock koncerthez? Vegyünk 5 zeneszerető srácot, akiknél a közös nevező, a RATM, azaz a Rage Against the Machine, és akik bírják szuflával, hogy őrületes bulikat csapjanak, akik beleadnak apait-anyait, mert szenvedélyük a zenélés. Igen, ők a Subscribe, akik szigetes fellépésükkel energiabombaként robbantak a köztudatba és koncertjeikkel rajongók ezreit hódították meg.
A srácok május 20-án a Barba Negra Track színpadára érkeznek, hogy energiájukkal és legendás gitárszólóikkal szétzúzzák a Track deszkáit. Vad, nyárindító bulira felkészülni, vigyázz, kész!
Részletek: Rage Against the Machine Tribute by Subscribe Dátum: 2016. május 20. Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend: 18.00 Kapunyitás Jegyárak: 2 000 Ft – a készlet erejéig, utána 2 500 Ft Jegyvásárlás Facebook eseményVideo

Alvin és a Mókusok klippremier élőben a Track-ben

Május 21-én nem akármilyen bulira készül az Alvin és a Mókusok zenekar, a Barba Negra Track színpadán élőben adják majd elő az „Erdőtől a fát” című dalukhoz készült új klipjüket. A megszokott punk őrület és a hajnalig tartó tombolás garantált, a banda már nagyban készül erre a különleges estre, így már csak rajtunk a sor, hogy táncos lábainkat és hangszálainkat bemelegítsük.
Esemény teli év volt eddig az idei! Klipeket forgattunk, elkezdtük a tavaszi turnét, melynek dublini és londoni állomási is volt a magyar helyszínek mellett és még most fog elkezdődni a nyári fesztivál turné. Új dalokkal stúdiózunk, amiket ősszel hallhattok és láthattok majd!
Nagyon készülünk a budapesti koncertre! Frissítjük a programot és élőben mutatjuk be többek között a „az erdőtől a fát” című új klipünket! Vendégünk a Szükségállapot zenekar lesz, akik 19.25-kor kezdenek, gyertek időben!” – rockerek, punkok és mindenki, aki szereti Alvinékat tessék eleget tenni a fenti kérésnek, hiszen ez lesz az az este, amiről tuti, hogy nem akarunk majd lemaradni.
Részletek: ALVIN ÉS A MÓKUSOK Dátum: 2016. május 21. Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend: 19.25 Szükségállapot” 20.20 Alvin és a Mókusok Jegyárak: 2 000 Ft elővételben, a helyszínen 2 500 Ft Jegyvásárlás Facebook eseményVideo1 + Video2 + Video3  

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok