II. GANG-Háború a Gödör Klubban!

Update! Az első tavaszcsalogató, fergeteges RockaPsycho party után a Gödör Klubban megrendezik a második II. GANG-Háborút!

Update! Az első tavaszcsalogató, fergeteges RockaPsycho party után a Gödör Klubban megrendezik a második II. GANG-Háborút!
I. GANG-Háború – Tomboljon az őrület, mely elkapja az embert, ahogy a március 16-án fellépő 3 zenekar muzsikájából áradó féktelen energia és intenzitás! A Gödörben március 16-át kinevezzük a Rockabilly és a psychobilly hivatalos ünnepének!

 

godor

Nem akármilyen találkozóra kerül sor! Jampik indulnak harcba Johnny Cash-sel, és egy kis vintage punk rock’n’roll zenével a közönség szeretetéért, mindezt az ’50-es évek hangulatával fűszerezve! Igazi GANG-HÁBORÚT vívnak. Dobtáros géppisztolyok helyett viszont a gang tagok manapság már hangszereket használva első osztályú rockabilly, illetve psychobilly dallamokkal, ritmusokkal betárazva nagy feelinggel a parkettre parancsolják a jampikat és a pin-up lányokat! A jó hangulat és a változatos zene garantált, hiszen nem más lép fel, mint az idén 15 éves MYSTERY GANG, mint az este házigazda zenekara, a THE SILVER SHINE és a vadnyugati füstös kocsmák fülledt hangulatát idéző PSYCHOMUTANTS együttesek.

Gangháború a Gödör Klubban
Időpont: 2013. március 16.
Helyszín: Gödör Klub, 1061 Budapest VI., Király utca 8-10 (Central Passage)
Forrás: az I. Gangháború sajtóanyaga

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok